Нека видим на какво можем да се научим от хората,

...
Нека видим на какво можем да се научим от хората,
Коментари Харесай

Няколко неща, на които може да ви научи човек, страдащ от безпокойство

Нека забележим на какво можем да се научим от хората, които страдат от безпокойствие: 

Как да контролирате дишането си

Вашият инструктор по йога е толкоз спокоен, само че даже и тя не знае по какъв начин да диша надълбоко, когато има в ума си психически срив, като вашия другар с безпокойствие. Практикуват дълбоки вдишвания съвсем непрекъснато, с цел да успокоят тревогите си. Знаят как да вдишват и издишват като родилка.

Как да различавате суматохата и натрапчивото безпокойствие

Има голяма разлика сред суматохата и натрапчивото безпокойствие за нещо. Паниката е, когато тялото реагира бурно незабавно. Буквално еволюционният отговор на тялото ви е да мислите, че го нападна огромно ужасно създание, тъй че пулсът ви се покачва, а дланите ви се потят.
 Каква е разликата сред стрес и безпокойствие? Каква е разликата сред стрес и безпокойствие?
Що се отнася до човешките страсти, нещата нормално са малко „ хлъзгави ” и сложни за установяване и слагане в рамки. И всичк...

Обсесивното тревожно разтройство е, когато не можете да спрете да мислите за един доста значим незабавен проблем, който гълтам мозъка ви, всяка секунда от 24-часовите ви дни, седем дни в седмицата. Страдащите от тревога, могат да ви кажат кой „ здравословен “ табиет да адаптирате, когато се изправите пред евентуална рецесия. 

Как да излекуваме всяка форма на дискомфорт

Имате ли гадене, диария, запек или нещо друго? Никой не знае по какъв начин да се бори с коремен дискомфорт като вашите обезпокоени другари. Те знаят как да овладеят вашите коремни проблеми, както и най-хубавото място за намиране на информация за тях. 

Как да избягвате среща, за която сте изнервени (без да изглеждате като цялостен идиот)

Решихте ли, че няма метод да излезете с оня вид от Tinder? Имат най-добрите оправдания, които като че ли са основани от теоретичен служащ, с цел да отсрочат срещата си. 
 Дългото здрависване провокира безпокойствие Дългото здрависване провокира безпокойствие
Ръкостискане с дълготрайност повече от три секунди може да провокира безпокойствие, демонстрира изследване. Проучването на катедрата за со...

Как да изведем параноята на напълно ново равнище

Видя ли по какъв начин приятелите ви шепнат дружно без теб? Сигурни сте, че са говорили за вас, само че вие не сте позитивно настроени. Ето няколко съвета: всички приказват за вас, тъкмо в този миг. Вярно е. Дори не е нужно да чуваме диалога.

Как да си представим най-лошия сюжет

Обмисляте ли огромна житейска смяна или сте изнервени от нещо? Влязохте ли в конфликт със брачна половинка или шефа си? Назначава ли се нов чиновник във вашия отдел? Е, вашите другари, които страдат от тревога ще видят в това най-лошото допустимо нещо. Ако сте желали да бъдете положителни, то най-вероятно към този момент това няма по какъв начин да се случи.

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР