Нека видим какво очаква прекрасните Деви до каря на месец

...
Нека видим какво очаква прекрасните Деви до каря на месец
Коментари Харесай

Какво да очакват Девите до края на август?

Нека забележим какво чака прелестните Деви до каря на месец август. 

Месецът за Дева стартира с остатъчната сила от съединението на Меркурий и Слънце, която се случи в последния ден на юли. Този пренос се случи във вашия 12 -ти дом на тайните, подсъзнанието и мистериите на живота. Слънцето тук съставлява вашето его, до момента в който Меркурий по какъв начин мислите и проектирате това его в света. 
 Секс пози, с които всеки Лъв ще мърка като коте Секс пози, с които всеки Лъв ще мърка като коте
Нека вдигнем жегата с най -добрите секс пози за зодия Лъв! Петият знак на зодиака обгръща родените сред 23 юли и 22 август. Той е изве...

Марс ще минава през първия ви дом през целия този месец. С възприятието на отделяне, породено от съединението на Меркурий, това може да бъде източник на нервност. Може да има наклонност да бъдете нетърпеливи към себе си. Внимавайте да не сте прекомерно сериозни. 

В средата на месеца планетата-войн също ще се намеси в различен по-дълъг пренос, който изигра забележителна роля при оформянето на тазгодишната тематика. През септември предходната година Северният възел направи смяна в знака на Близнаци. Това е 18-месечен пренос, който се прави във вашия 10-ти дом. Има късмет тази година да е много предизвикателна на работното ви място. Може да ви е било мъчно да се адаптирате към нов сътрудник или да измененията динамичността на работа. Близнаците са знак за адаптивност и когато проблематичният пренос се случи в знака, той има за цел да ни подтикне да станем по -гъвкави и отворени за нови способи за справяне с затруднение.

Новолунието Лъв, което се случва на 8-ми ще разсъни вътрешния ви Лъв. Като Дева евентуално ще се насладите да останете зад кулисите, защото там имате максимален надзор над обстановките. Нищо не може да подмине острото ви око за дефекти и да приемем, че ролята на наблюдаващ е мястото, където вашите черти като страховит асистент блестят. И въпреки всичко този нов лунен цикъл е тук, с цел да ви накара да излезете от задкулисието, с цел да можете да получите известна заслуга за многото си гении.

Пълнолунието Водолей завършва месеца с добра нотка. Това се случва във вашия 6 -ти дом, което може да демонстрира интервал на леки вътрешни разтърсвания. Може да попаднете в клопката на мисълта, че не вършиме задоволително, и по някакъв метод не заслужавате настоящето си състояние - положително или неприятно. Това изисква релаксация, с цел да можете да мислите върху актуалните си старания. Не сте ли правили задоволително или просто сте прекомерно сериозни? Избягвайте да се стремите към самоусъвършенстване с цената на личното си богатство. Ако се чувствате изтощени, направете отмора. Времето е безусловно безпределно.
 3 зодии, на които всички ще завиждат през август 3 зодии, на които всички ще завиждат през август
Третият летен месец е на прага ни и ние го пускаме със слънчеви усмивки! Море, пясък, вкусна храна и свежи питиета - всички сме подготвени...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР