Нека целият свят знае: варварите терористи в Газа са тези,

...
Нека целият свят знае: варварите терористи в Газа са тези,
Коментари Харесай

Нетаняху: Не ние, а безчовечните терористи в Газа атакуваха болницата Ал Ахли

" Нека целият свят знае: варварите терористи в Газа са тези, които нападнаха болничното заведение в Газа, а не израелската войска. Тези, които брутално убиха нашите деца, убиват личните си деца ", е декларирал Нетаняху съгласно публикувано от канцеларията му изказване.

Израелската войска съобщи по-рано " след деликатна инспекция на системите за наблюдаване ", че не израелски огън, а ракети на въоръжената формация " Ислямски джихад " са поразили болничното заведение в град Газа нощес, отбелязва Франс прес.

" Сега имаме задоволително информация, лиши ни известно време, само че би трябвало да кажем истината и тя е, че не израелски удари са поразили болничното заведение ", сподели на брифинг тази нощ представителят на израелската войска Даниел Хагари. " В околните часове ще предоставим доказателства за изказванията си ", добави той.

" По време на стрелбата не сме правили никакви въздушни интервенции покрай болничното заведение и ракетите, които са поразили постройката, не съответстват с нашите ", акцентира Хагари. Той сподели също, че армията ще даде и " диалози на арабски език, които демонстрират, че става въпрос за " Ислямски джихад ".

Новината за нападението против болничното заведение, в която доста поданици на Газа са били намерили леговище от израелските бомбардировки, провокира възмущениу в целия свят.

" Стотици жертви към момента лежат в руините " на болничното заведение " Ал Ахли Араб " в централната част на Газа, съобщи министерството на опазването на здравето в следената от " Хамас " палестинска територия, което упрекна Израел за нападението.

" Ислямски джихад " е друга въоръжена ислямистка организация, основана в линията Газа. Тя също е цел на израелските бомбардировки на палестинска територия във войната сред Израел и " Хамас ", лишила живота на хиляди хора за 10 дни.

" Ислямски джихад " назова " неистина " обвиняванията на Израел, че е виновен за бомбардировката на болничното заведение в Газа. " Както нормално, ционисткият зложелател се пробва, фабрикувайки неистини, да избяга от отговорността за жестокото кръвопролитие, което извърши, и да уточни с пръст " Ислямски джихад ", се споделя в изказване на палестинското ислямистко придвижване. Според него нещастието е породена от бомба, пусната от аероплан на израелските въоръжени сили.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР