Нека тази болна за света година да я изпратим и

...
Нека тази болна за света година да я изпратим и
Коментари Харесай

Борисов и Нинова с новогодишни пожелания

" Нека тази болна за света година да я изпратим и с повече оптимизъм да посрещнем новата година “, съобщи министър председателят Борисов на работно заседание при него в последния ден на 2020 година Лидерът на опозиционната Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пък сложи нови цели за рестарт на стопанската система, смяна на здравния модел и политики за хората

Министър-председателят изрази признателност за големите старания на лекарите, медицинските сестри и всички работещи на първа линия, оповестиха от държавното пресслужба в четвъртък. Той е изразил убеденост, че благодарение на имунизациите и противоепидемичните ограничения България ще успее да излезе от пандемията.

В своето новогодишно благопожелание водачът на социалистите отбелязва, че през 2021 година Българска социалистическа партия има нови задания за смяна на здравния модел, развиване на обществената система, за рестарт на производството и стопанската система, за политики с грижа за хората, в които никой няма да бъде оставен самичък. " През новата година най-важни са вярата, смяната, сигурността и справедливостта ", декларира Нинова, представена от пресцентъра на партията.

По думите ѝ 2020 година е била тежка за всяко българско семейство и за цялото общество, година, изпълнена с сериозни моменти на боязън и неустановеност в домовете и неустойчивост в страната.

" Но 2020 година ни даде и доста образци на вдъхновяващи истории, мъжество и подвиг. Благодаря на всички, които се бориха с това непознато за нашата страна и света предизвикателство. На всички, които бяха на първа линия, на всички, които всеки ден отиваха на работните си места, на тези, които бяха затворени у дома, татковци и майки, баби и дядовци, деца и младежи, на всички, които се бореха за оцеляване и търсеха избавление за околните си ", показва Нинова. " Днес доста фамилии са разграничени за празниците. Дано това повече в никакъв случай не се повтаря ", акцентира тя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР