Нека го признаем – изнервящо е някой да вижда съобщението

...
Нека го признаем – изнервящо е някой да вижда съобщението
Коментари Харесай

Той вижда съобщението, но не отговаря – 11 причини

Нека го признаем – изнервящо е някой да вижда известието ви в обществените мрежи, само че да не дава отговор. Още по-напрягащо е, в случай че става въпрос за индивида, който харесвате, изключително в случай че сте дружно неотдавна. Преди да изпаднете в параноя и да започнете да страдате, първо би трябвало да помислите каква е вероятната причина за това.

За да ви помогнем да подредите мислите си по казуса, вижте някои вероятни аргументи, заради които той вижда известието ви, само че не дава отговор.

Вероятно е ангажиран

Вероятно индивидът е прекомерно ангажиран, че към този момент няма време да дава отговор на известия. Възможно е да се пробва да преодолее някои крайни периоди в работата и сега да е уплашен. Ако казусът е подобен, това значи, че те не е пренебрегнал известието ви съзнателно.

Не се интересува от диалог с вас

Съжаляваме да ви го кажем, само че също по този начин е допустимо този човек в действителност да не се интересува от чата с вас. От друга страна, може би той усеща вашето привличане към него и не желае да изтълкувате неправилно неговата любезност. Ето за какво, с цел да ви оказват помощ да продължите напред, той вижда известието, само че е запазен да отговори.

 

 вижда известието

Ядосан ви е

Ами в случай че този човек ви е сърдит за нещо? Това може да е повода, заради която не той вижда известията ви, само че не ви дава отговор. Той желаят да сте наясно, че сте създали нещо неправилно и не го приема с лека ръка. И по този начин, спомняте ли си за някакъв неотдавнашен спор или неразбирателство сред вас двамата? Помислете върху това.

Забравя да отговори

Възможно е също по този начин този човек единствено да е не запомнил да отговори на това, което сте му написали. В момента, в който вижда известието ви, може да е правил нещо и да е възнамерявал да отговори след известно време, само че заради претовареност изцяло е не запомнил за него. По-добре помислете върху тази алтернатива също, преди да започнете да го обвинявате.

Не знае какво да отговори

А може повода той да вижда известието ви, само че да не ви дава отговор, да е поради написаното от вас. Възможно е да е нещо, на което не може да отговори бързо, по тази причина му е належащо повече време, с цел да намерения. Вероятно той просто желае да бъде деликатен с отговора си, с цел да избегне недоразумения, изключително в случай че тематиката е деликатна. Например, в случай че сте го попитали дали и той ви харесва и не е дал отговор, откакто вижда известието ви, може би към момента се колебае. Това е по този начин, тъй като или не желае да ви нарани, или желае да е сигурен какво в действителност изпитва към вас.

 

Нуждае се от пространство

Друга допустима причина, заради която не сте получили отговор, е потребността на получателя от пространство. Вероятно той претърпява нещо и не желае да приказва с никого. Вместо незабавно да се почувствате зле, бъдете търпеливи с него. Може би той ще се свърже с вас, когато се почувства по-добре.

 вижда известието

Не се усеща добре

Ако не се бори с нещо прочувствено, друга причина да вижда известието ви, само че да не дава отговор, може да е физически проблем. Може би другият човек е болен, тъй че към момента не може да отговори на известията. Просто му дайте малко време.

Има механически проблем

Технически проблеми също могат да бъдат отговорни за вашето безпокойствие. Една от евентуалните аргументи, заради които той вижда известието ви, само че не реагира е, че може да му е паднала батерията или да е изгубил достъп до интернет.

Надява се да спрете да му пишете

Той може съзнателно да ви пренебрегва, с цел да ви накара да се почувствате зле. Ако към този момент е изразил мнението си, че не си пада по вас, а вие продължавате да му изпращате известия, това може да е още един метод да ви убеди да спрете. Като вижда известията ви, само че не дава отговор, той се надява, че скоро ще се откажете от него.

 вижда известието

Играе го недосегаем

Възможно е и този човек единствено да желае да положите повече старания, с цел да го преследвате. Може би той счита, че нямате в действителност съществени планове към него, по тази причина да ви ревизира. Разбира се, в случай че в действителност харесвате индивида, няма да спрете да се интересувате от него, единствено тъй като вижда известието ви, само че го пренебрегва.

Не е прочел в действителност известието ви

Възможно е също по този начин индивидът в действителност да не е съумял да прочете това, което сте написали, макар че наподобява, че той вижда известието ви. Може би инцидентно го е отворил, когато е бил ангажиран, и не го е видял. По тази причина той не е дал отговор и по-късно не е и схванал, че сте писали.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР