Нека бъдем честни – колкото и да обичаме един мъж,

...
Нека бъдем честни – колкото и да обичаме един мъж,
Коментари Харесай

Удовлетворението: Да накараш бившият да те ревнува

Нека бъдем почтени – колкото и да обичаме един мъж, когато се разделим с него и се преструваме, че му желаем най-хубавото, истината е, че това, което в действителност желаеме е той да осъзнае какво е изгубил (нас) и да ни умолява да се върнем при него. Не единствено да съжалява, че ни е изпуснал, а също и да умира от гняв при мисълта, че ние може да сме към този момент с някой различен и бързо да сме намерили негов сурогат и да изглеждаме по този начин, като че ли той в никакъв случай не е съществувал за нас.

Да, желаеме този, който ни е зарязал да ни види щастливи, красиви и задоволени от живота. И освен да ни види такива, само че и да стартира да ни ревнува и да съжалява какво е направил. Колкото и да се преструваме на положителни и благи, дамите постоянно желаеме това. И не, няма нищо неправилно в нашето предпочитание, то ни е заложено по природа. Така че, скъпи дами, запазете успокоение!

Ако желаете да накарате някогашният да съжалява, че ви е изгубил и да умира от гняв при мисълта, че вие сте щастливи и без него, то останете с нас, с цел да разберете по какъв начин може да го постигнете.

Начини да го накарате да ревнува

 

Бъдете учтиви, само че дистанцирани

Вместо да се държите в действителност щастливи и оптимистични, останете другарски настроени, само че и малко дистанцирани към някогашните. Вие сте учтиви с тях в процеса на връзка, само че не трябва да се стараете да сте освен това.

Вместо да им оставите изцяло невъзмутимото рамо – което единствено ще покаже, че ви е грижа – вие оттегляте интимността, която в миналото сте споделяли с тях. Когато се разделим с някого, най-трудната част е по какъв начин някой, с който в миналото сте се чувствали толкоз близки, към този момент няма значима роля в живота ви.

Тази по-близка връзка е прекратена. И като сте учтиви, само че дистанцирани, вие се отнасяте към някогашния си, като че ли той към този момент не е значим за вас. Определено това ще го накара да се почувства към този момент не чак толкоз значима част от вашия живот. И ще изпита неприятни усеща.

Без контакт

Това е един от най-очевидните способи да накарате някогашния си да ревнува, само че работи всякога потвърдено. Без контакт значи никаква връзка с някогашния ви. Избягвате всякаква форма на взаимоотношение.

Идеята зад това е да накарате някогашния си да мисли, че продължавате напред. Не е елементарно да се направи, само че резултатите могат да бъдат невероятни. Може да отнеме няколко седмици, преди някогашният ви да разбере какво вършиме. Но когато той осъзнае това, вие към този момент сте траяли напред. И някогашният ви към момента ще е в невидение за какво не го търсиш.

Много специалисти предлагат да няма контакт след разлъка, тъй като това може да накара някогашният ви да осъзнае какво е изгубил и да стартира да съжалява. Но най-хубавото е, че също по този начин ви дава късмет да продължите с живота си и да се концентрирайте върху себе си.

 

Старайте се да изглеждате добре

Друг страховит метод да накарате някогашния си да ревнува е да изглеждате добре. Само по този начин ще му покажете какво в действителност е изпуснал, а точно жена като вас. Това може да включва поддържането на форма, видоизменение, промяна на стила, нова визия, прическа, маникюр и още куп капризи.

Освен, че тези неща ще ви оказват помощ в любовната меланхолия, те освен ще ви накарат външно да изглеждате по-красива, само че и също по този начин ще се чувствате доста по-добре, доста по-уверена в кожата си, а това е от значително значение, тъй като хубостта идва от вътрешната страна на открито и е значима нашата аура и лъчение за това по какъв начин ни възприемат близките, още повече тези, които ни познават и тези, които ще изненадаме прелестно с нашата дребна и позитивна смяна.

Да бъдеш прелъстителен надалеч не е единствено по какъв начин изглеждаш на външен тип. Колкото по-добре се чувствате за метода, по който изглеждате, толкоз по-уверени ще се чувствате. Което е супер секси. Сега е моментът да си дадете този дребен подтик.

Срещи с някой различен

Казват, че обич с обич се не помни и има доста истина в тези думи. Достатъчно време, сила и обич си давала на някой, който с лека ръка е поставил завършек на вашите връзки и те е заменил с друга. Сега е моментът да си дадеш и ти този късмет. Шанс, който заслужаваш, само че ти самата не искаш да опиташ.

Излез на среща с някой различен. Светът е цялостен с мъже и все някъде се крие и твоя човек, чакайте подобаващия миг, в който просто ще ти каже „ Здравей “ и нещата ще се подредят. Не единствено всичко ще си пристигна на мястото, само че и до момента в който го гледаш всякога ще се питаш къде е бил той до в този момент и ще осъзнаваш за какво не се е получавало с предходните. Почакай, блага! И твоето благополучие ще пристигна! Просто вярвай! Бог си знае работата!

Вижте още ⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР