Нежният ВИП загърби родното Черноморие и ще краси плажовете на

...
Нежният ВИП загърби родното Черноморие и ще краси плажовете на
Коментари Харесай

Женският ВИП на Пловдив налази гръцките плажове

Нежният ВИП загърби родното Черноморие и ще краси плажовете на комшиите, сочат летните проекти на пловдивските манекенки и модели. Най-предпочитаната дестинация е Гърция, само че някои от дамите са възнамерявали и по-далечни пътувания. Новото е, че Средиземноморските курорти тази година са по-търсени от екзотичните острови в Индонезия и Малайзия, написа Марица бг.

Клюкарката Лиляна Ангелова, която напълно скоро роди, към този момент стяга куфарите за първата фамилна отмора в уголемен състав. Лили ще събира загар, а бебчето - витамин Д повече от месец в Пиргадикия. Там Лили се усеща като вкъщи си, тъй като локалните хора я познават, а риболовците всеки ден носят пресни морски деликатеси.

Краси Гешева към този момент изкара няколко дни на отмора в южната ни съседка. Тя бе в Александропулис. Като квалифициран психолог някогашната Мис Мерилин съчета релакса с препрочитане на обичаните си книги.

Плеймейтката Джулиана Гани този път отскочи по-надалече по плажовете на Средиземно море, като обиколи поредно островите Малта и Сицилия. Гани няма никакво желание да спре с морските пътешествия. В края на юли хубавицата дружно със брачна половинка си Станимир Тошев тя отпътува за Марбея. На 26 август двойката ще означи годишнина от сватбата си, като не е изключено Джулиана и Станимир още веднъж да забегнат в чужбина.

На българските плажове към този момент залага Венцислава Тафкова. Хубавицата възнамерява да разпусне десетина дни в Лозенец. Вени ще бъде в компанията на майка си и сестра си, както и дузина приятелки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР