Нежната актриса Снежана Макавеева има повече от странно мъжко хоби.

...
Нежната актриса Снежана Макавеева има повече от странно мъжко хоби.
Коментари Харесай

Какво е хобито на Снежана Макавеева?

Нежната актриса Снежана Макавеева има повече от необичайно мъжко занимание. Звездата от киното и театъра, която в този момент се появи и в новия сериал „ Мен не ме мислете “, разкрила преди две година неподозирано увлечение към строителните и ремонтните действия, научи Lupa.bg.

Покрай коронавирус пандемията Снежана взема решение да зареже огромния град и за известно време да се реалокира да живее на село. Актрисата се пренесла в фамилната вила в село Чибаовци с желанието да преживее смутните времена в успокоение и измежду природа. Тъй като обаче къщата била малко занемарена и позахабена, Снежана се захванала да я освежи. Първоначално почнала с боядисването на дограмите и някое и друго козметично усъвършенстване, само че последователно стигнала до леене на бетони плочи и закупуването на резачки за дървен материал. Накрая стигнала до извода, че къртовският труд й работи разтоварващо и сигурно ще впрегне новите си умения и на други обекти, които имат потребност от усъвършенствания.

Междувременно обаче с края на пандемията уговорките й като актриса я върнаха в столицата. Съвсем скоро тя ще се появи в по кината в новия филм на Виктор Божинов, а сега феновете я гледат като нахаканата адвокатка Маги, която се пробва да оплете в мрежите си героя на Руши Видинлиев в „ Мен не ме мислете “.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР