Неизвестни крадци „обезкостиха” автомобил, докато той е на сервиз. Както

...
Неизвестни крадци „обезкостиха” автомобил, докато той е на сервиз. Както
Коментари Харесай

Проговори собственикът на разкостеното в столичен квартал возило СНИМКИ

Неизвестни крадци „ обезкостиха” автомобил, до момента в който той е на сервиз. Както БЛИЦ писа те са откраднали съвсем всички елементи на возилото, до момента в който притежателят му чака да бъде заменена спирачната помпа. Той разгласи и 2000 лв. премия за този, който помогне с информация за причинителите.

„ Собствениците на сервиза са ми другари. За доста от нашите коли сме употребявали нашите услуги. В самия сервиз нямаше камери, само че има СОТ. След кражбата те са взели ограничения. Има камери”, изясни Стилиян Апостолов, притежател на автомобила, представен от Нова телевизия.

Той добави, че от двете страни на улицата, водеща до обекта, има камери. Преглеждат се записи. По думите му след пост в обществената мрежа към този момент има информация за ориентировъчен час, в който е осъществено престъпното действие.

"По-добре да ги откри първо полицията, тъй като имам другари, които към този момент им насочат любовни закани ", сподели още мъжът и се пошегува с водещите Виктор Николаев и Аделина Радева, че в случай че оказват помощ с разобличаване на причинителите, премията ще иде при тях.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР