Неизвестни хакери хакнаха сайта на българското президенство и на министерския

...
Неизвестни хакери хакнаха сайта на българското президенство и на министерския
Коментари Харесай

Хакери удариха българското правителство, направиха го електронно

Неизвестни хакери хакнаха уеб страницата на българското президенство и на министерския съвет, и като непряк резултат вкараха електронното ръководство след десетилетия изцяло легални и безусловно напразни опити това да стане.

Внезапно административните услуги в България започнаха да стават напълно по електронен път, таблата на спирките на градския превоз взеха да демонстрират същинското време, в което автобусът или тролеят ще пристигна, а хората в Горна Оряховица означиха с церемониал идването на първия трен без забавяне от 42 години насам.

Разтревожени от тази офанзива, целяща да унищожи най-ценните български обичаи, националните депутати се събраха на изключително съвещание, на което в продължение на 48 часа спориха дали въпросното съвещание в действителност е изключително или не дава отговор на тези критерии и не може да бъде наричано безконтролно по този начин.

В последна сметка два шамара и един стол в главата на един от заместник-председателите прекратиха дебатите, само че за жалост репортерите, пратени да отразяват съвещанието с неразбираем статут, към този момент си бяха тръгнали и по този начин и не се разбра кой е протегнал ръка на зам.-председателя. Не е ясно и кой точно  е потърпевшият, защото поради удара е получил амнезия и не може да си спомни нито по какъв начин се споделя, нито от коя партия е. Всеки опит да поведе още веднъж съвещанието се проваляше поради репликите му „ Риен не ва плу “ и „ Който не заплаща, не играе “.

Не помогнаха даже самоотвережните опити на негова колежка да го оправи, допирайки до слепоочията му вълшебна флашка и изричайки магическите слова: „ Код, машини, компютър, уравнение с две незнайни, дублирам – код, машини, компютър, уравнение с две незнайни “. Тази магия тя съумяла да отнеме персонално от съпредседателя на опозиционна партия, с помощта на умеенето си да чете даже неразбираеми думи по устните.

В един миг магическият сеанс бе пресечен от лек токов удар, появил се неизвестно от кое място. Късото съединяване раздруса зам.-председателя и тупира прическата на депутатката, което в последна сметка върна паметта на жертвата, само че пък стана причина спасителката да стартира да приказва в по-горна октава и на 48 оборота. Оказа се обаче, че токовият удар е блокирал и компютрите на държавната администрация, с което хакерската офанзива бе преодоляна и нещата се върнаха към естественото си положение.

Междувременно Българска национална телевизия разгласи, че има рекорден рейтинг на глеадемост, само че не, както са очаквали, поради излъчването на Световното състезание по футбол от Катар, а поради къде по-вълнуващите и напрегнати битки в Народното събрание в София.

Но и не може да се отхвърли, че съревнованието за зрителсикя интерес сред двете зрелища е огромно. В Катар, да вземем за пример, като зрели круши падат международни първенци, побеждавани от напълно незначителни за международния футбол противници. Аржентина загуби от Саудитска Арабия, а Германия от Япония.

Това е причина и да тръгне слух, че това Световно състезание в действителност е снимано за „ Нетфликс “ и резултатите са нагласени по отношение на квотите. Единствен проблем към този момент е възбраната на Катар да се приказва намерено за проблемите на хомосексуалните. Е, и дамите не са доста на респект по трибуните, само че това нормално не пречи на никого.

„ Не разбирам за какво дамите би трябвало да гледат футбол, откакто могат да си гледат и децата “, съобщи капо ди тути капи на ФИФА Джани Инфантино.

След прочут напън върху Катар обаче емирството отстъпи най-малко ненапълно и позволи феновете по трибуните да носят цветни дрехи с риск цветовете да припомнят дъгата, а дъгата да припомня на хомосексуалните. Възможно е обаче и това да е замисълът на сценаристите от „ Нетфликс “, тъй като общоизвестно е, че който гледа дъгата, рано или късно се разсънва противоположен.

Вероятно на края на това Световно състезание емирът на Катар ще се ожени за четирима емири от прилежащи четири емирства и по този начин в района ще настане мир и благополучие.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР