Има ли смисъл от предизборната кампания? Резултатите на партиите от

...
Има ли смисъл от предизборната кампания? Резултатите на партиите от
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Чака ли ни български Орбан, който да гравитира към български Путин? Зависи от вота

Има ли смисъл от предизборната акция? Резултатите на партиите от първия до последния ден не се трансформираха фундаментално, пропагандата наподобява вяла.

По тематиката в Z-Каст беседваме с медийния анализатор Георги Лозанов. Според него, това частично е, тъй като и политиците, и електоратът не чакаха предварителния избор. Но опасността на тези избори е, че не само в България, само че и в цяла Европа е застрашена демократичната народна власт - и може да има от ден на ден автократи.

" Това значи, по този начин да се каже, че ние може да чакаме българския Орбан, който постепенно да гравитира към български Путин. Това зависи и от този избор ", означи Лозанов.

Според него задачата на някои политици е гласоподавателите да бъдат заблудени от дребни сюжети и кавги, " в режим на постистина ", и да се отчаят.

" Моля ви, гласувайте предвид на това какво ще стане с България. Както споделя Бауман - моралът е ежедневен авторски избор на това какво е положително и зло. Не можем да кажем - всички са маскари, Бай-Ганьовият девиз. Трябва във всяка обстановка, в случай че искаш да упражняваш морала си, да можеш да различиш положителните и неприятните, колкото и да е мъчно ", означи той.

Има ли значение предизборната акция? А публицистите и медиите?

Каква е разликата сред гражданския избор и вота на клиентелата?

Какво споделя за съветската агитация у нас фактът, че досегашен радиоводещ в социална медия в този момент е претендент за евродепутат на прокремълска партия?

Отговорите на тези и доста други въпроси - гледайте и чуйте в новия, 157-ми епизод на Z-Каст:



Слушайте Z-Каст и в платформите, , , .
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР