Неизвестни бандити са разбили и ограбили апартамент в Козлодуй, собственост

...
Неизвестни бандити са разбили и ограбили апартамент в Козлодуй, собственост
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Разбиха и ограбиха жилището на лекарка, която е под карантина в болницата в Козлодуй

Неизвестни бандити са разрушили и ограбили апартамент в Козлодуй, благосъстоятелност на лекарка под карантина в локалната болница, научи извънредно организация BulNews.
Тази нощ към 3 часа крадците разрушили входната врата на жилището и отмъкнали към 10 000 лв. и неустановено на този стадий количество златни украшения. Апартаментът е благосъстоятелност на доктор Биляна Стояновска, която сега е на работа във вътрешното поделение на болничното заведение. Тя е лекарят, който е приел инфектираните с ковид мъж и жена от село Селановци. До понеделник доктор Стояновска е под карантина и се грижи да рисковите пациенти. Едва вдругиден тя ще може да види провалите от влизането с щурм в фамилното й жилище.
Малко след 3.30 часа нейният наследник се прибрал от посещение при родственици и заварил жилището извърнат с краката нагоре. Младежът подал сигнал на тел. 112 и по случая към този момент работи районното ръководство на полицията в Козлодуй. Д-р Стояновска се надява скоро да получи поддръжка от страната и причинителите да бъда открити и арестувани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР