Неизвестен столичанин нагло паркира на пешеходна пътека - сигурно е

...
Неизвестен столичанин нагло паркира на пешеходна пътека - сигурно е
Коментари Харесай

Мразите го само защото е млад, еко, био човек и е спрял за соево лате

Неизвестен столичанин безочливо паркира на пешеходна пътека - несъмнено е отскочил да си купи соево лате.

Поредното безочливо и неуместно паркиране, на което ставаме очевидци, е от София, а за тази неправда алармира Ивелина Иванова, която в обществената мрежа Facebook разгласява фотоси, които отприщиха вълна от мнения.

Самата Ивелина Иванова обаче е без коментар, единствено прецизира къде е снимала нарушителя - на арката на Националната спортна академия " Васил Левски ".

Колите, паркирани на пешеходни пътеки, несъмнено са дразнещо събитие. В този случай, паркираният автомобил е електрически, а марката... BMW - относително нов модел, което накара потребителите в обществената мрежа да реагират с шеговити мнения.

" Ако съм имунизиран и карам електромобил, не може ли да спирам на всички места? ", пита Пабло. Според Красимир пък, въпросната марка коли в никакъв случай не пречат - нито на пешеходни пътеки, нито на завои, камо ли пред входа на някой паркинг - сами разбирате, че коментарът показва подигравка.

Теодор също се включва в полемиката за нелепото паркиране на BMW-то и написа: " Мразите го единствено тъй като е млад, еко, био човек и е спрял за соево лате. "

За баничка или за соево лате - можем единствено да гадаем за какво водачът е зарязал автомобила си на пешеходната пътека, каквато и да е повода - в нарушаване е.



Снимки: Ивелина Иванова / Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР