Неизряден павилион на мястото на токовия удар, който уби момче

...
Неизряден павилион на мястото на токовия удар, който уби момче
Коментари Харесай

Затворен е неизряден павилион на мястото на токовия удар, убил момче

Неизряден павилион на мястото на токовия удар, който умъртви момче в столицата, към този момент е краткотрайно затворен.

Само преди ден обаче инспекция на bTV след зрителски сигнал откри, че той работи.

Снимка: bTV

Сряда заран - обектът върху парцела на болница " Свети Иван Рилски " обслужва клиенти. Павилионът се намира до този, чието електрозахранване умъртви човек. Той е и един от петте, за които на 17 февруари кметът на София разгласи, че подаването на ток е в нарушаване.

Снимка: btvnovinite.bg

Питаме общинската администрация за какво обектът работи.

Малко след позвъняването ни, към 15 ч. павилионът затвори. Не отвори и на идната заран.

Снимка: bTV

От общината обявиха, че са издали инструкции към регион " Триадица " в 7 дневен период да сформират констативни протоколи за унищожаване на обекта, само че такива към този момент не са получили. От " Триадица " пък настояват, че процедурата по унищожаване се преценява с следствието на прокуратурата.

Снимка: bTV

От компанията – притежател на обекта обявиха за bTV, че са закупили бизнеса преди месеци, а павилионът съществува близо 10 години и по старите законови условия е бил безупречен. Обясниха, че в този момент още веднъж затварят, само че краткотрайно, след позвъняване от болничното заведение. Оттам отхвърлиха коментар.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР