Неизлъчвани досега кадри, предсказания и очевидци, мълчали през последните десетилетия,

...
Неизлъчвани досега кадри, предсказания и очевидци, мълчали през последните десетилетия,
Коментари Харесай

Какво е поискала Джаки Кенеди от баба Ванга? 



Неизлъчвани до момента фрагменти, предсказания и очевидци, мълчали през последните десетилетия, са показани във кино лентата " Ванга - човек и феномен ". Негов режисьор и сценарист е Стоян Петров, който се среща с пророчицата през 1992 година

" При вуйна Ванга ме заведе моя позната на по чай, споделя Стоян Петров. Той превежда на руснаците, които вървят при пророчицата.

" Тогава си бях построил връзки с съветската телевизия " Останкино " и през 1995 година техен екип пристигна в България, с цел да снима филм за нея - спомня си режисьорът. - Чист шанс беше, че 2 месеца след снимането ми дадоха материала да го прегледам и аз си извадих на старите касети част от фрагментите, които ми се сториха забавни. Това трябваше да бъде първият филм за вуйна Ванга, само че по избрани аргументи не излезе. "

Част от фрагментите попадат в неговия филм.


Любопитна е историята, че Джаки Кенеди също е желала да се срещне с Ванга.

Бившата първа дама на Съединени американски щати помолила да се види на четири очи с пророчицата, с цел да разбере кой стои зад убийството на Кенеди. Тя даже летяла до Югославия, само че в последния миг на Ванга не й било позволено да напусне страната. Вероятно не е получила сръбска виза, написа " 168 часа ".

Племенник на Ванга пък разкрива, че тя не е от Струмица, а от Ново село.

" Отидохме в Македония, където той ни сподели къщата, в която тя се е появила на бял свят ", изяснява Петров. Но акцентира: " Ние не желаеме да опонираме на останалите източници, просто даваме нова информация. "

Едно от световните предсказания, изречено пред няколко души, разказано във кино лентата от Нешка Робева, гласи, че от Париж ще остане единствено камък върху камък.

Легендарната пророчица най-вече се е тормозила и обиждала от обстоятелството, че е казвала на хората какво е нужно да създадат, само че те не са я слушали.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР