Неизбежно е това да се случва, защото отношенията между България

...
Неизбежно е това да се случва, защото отношенията между България
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: РСМ отдели около 80 млн. евро за лобиране пред европейските институции

Неизбежно е това да се случва, тъй като връзките сред България и Република Северна Македония са връзки с нулев резултат, защото едната страна е учредена върху машина, която е основана за да отхвърля нашата еднаквост и тя не може да действа по различен метод. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ историкът и интернационален анализатор Кристиян Шкварек във връзка събитията към честванията на рождението на Гоце Делчев на 4 февруари.

 

По думите му европейските институции не реагират по никакъв метод на страната на България при изпращаните сигнали от наши евродепутати за нарушавания по отношение на македонски българи в РСМ.

 

Това е по този начин, тъй като преди няколко години РСМ отдели към 80 млн. $ на година за лобиране пред Европа, което да пази тяхната позиция. Лобира се пред европейските институции и пред западни медии. РСМ прави каквото е нужно в интернационален проект, с цел да отстои своята позиция, а България не го прави, акцентира Шкварек.

Можем да използваме преговорния развой, там има 36 глави, по които ние можем да наложим несъгласие. Заплахата е да не се отпуснем и да пуснем РСМ в Европейския съюз в името на някакво добросъседство. Трябва да използваме тези 36 глави, с цел да демонтираме антибългарската страна в РСМ. Трябва да се промени структурата на тяхната страна, с цел да може тя да бъде съседка на страна член Европейския съюз като България.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР