Неизбежните“ преговори на служебното правителство с Газпром, до който извод

...
Неизбежните“ преговори на служебното правителство с Газпром, до който извод
Коментари Харесай

Адв. Ганева: Публичното признание от министри за санкции при евентуален арбитраж неизбежно ще доведе до такива

„ Неизбежните “ договаряния на служебното държавно управление с Газпром, до който извод се стигна след среща на Радев с Митрофанова, водят директно до:

 

- връщане в състояние на взаимозависимост от Русия /сиреч, що ги ручехме жабетата/;

 

- като държава-членка на Европейски Съюз ще нарушим директно глобите, наложени на Русия /Русия приема за годно само заплащане в рубли, а Еврокомисията удостовери още веднъж и категорично тия дни, че такова заплащане ще съставлява нарушаване на глобите срещу Русия/;

 

- за нарушение на глобите срещу Русия ще поносим наказания, наложени ни от Европейски Съюз за сходно поведение;

 

- възможни договаряния с Газпром ще изискват признание на наша виновност, затова ще би трябвало да се съгласим и на наказания и по този договор;

 

- общественото самопризнание от министри, в случай че и да са служебни, че българската страна щяла да търпи наказания при възможен предстоящ арбитраж, неизбежно ще докара и до такива.

 

Е, какъв брой ни коства това държавно управление? Не газът, за него е ясно! Служебното държавно управление какъв брой ни коства?

 

И в случай че това е част от някаква тактика за налагане на президентска република, дейностите на служебното държавно управление изцяло обосновават несъстоятелността и нездравословните последствия от вероятно осъществяване на концепцията за сходно изменение на устройството на България “, написа тя.

 

Адв. Грета Ганева, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР