Град Мериленд на ръба след очевидно убийство край популярната природна пътека

...
Неистовото издирване през уикенда на 37-годишната Рейчъл Морин, която изчезна
Коментари Харесай

Неистовото издирване през уикенда на 37-годишната Рейчъл Морин, която изчезна събота вечерта близо до пътеката Ма и Па в Бел Еър, Мериленд, приключи, след като разследващите откриха тяло близо до маршрута.

Когато тялото на „очевидно мъртвата“ жена беше открито извън пътеката малко след 13:00ч. в неделя шерифът на окръг Харфорд Джефри Галър каза, че разследването на изчезналото лице се пренасочва към разследване на убийство. Все пак Галер не успя официално да идентифицира тялото като на Морин.

„Ние твърдо вярваме, че това е тялото на Рейчъл Морин“, каза Галер на пресконференция в неделя вечер. „Но това окончателно решение принадлежи на съдебния лекар и това все още не се е случило.“

Все още няма заподозрян и не е известен мотив, според Галер.

„За щастие не знаем „В окръг Харфорд няма твърде много насилствени престъпления, но когато имаме такова, предпочитам да мога да стоя тук и да ви кажа, че заподозреният е арестуван или че това е целенасочено престъпление“, каза Галер. „Не мога да ви кажа, че случаят е такъв.“

Галър добави, че пътеката на Ма и Па ще бъде отворена отново за посетители със засилено полицейско присъствие, докато разследването продължава. Той обаче не можа да каже, че няма текуща заплаха за общността.

„Не мога да го направя“, каза той.

Подробностите за очевидното убийство остават оскъдни . Галер каза, че следователите все още не са сигурни точно кога е изчезнала, като каза, че може да е изчезнала „по всяко време от 18:00 часа“. От събота до неделя сутринта.

Галър беше попитан защо вече е започнало разследване на убийство, като се има предвид, че съдебните лекари все още дори не са успели да идентифицират тялото.

„Нашите детективи нямат съмнение", каза той. „Няма да навлизам в това какво, физически, са наблюдавали на местопроизшествието. Но следователите смятат за съжаление, че това е случай на убийство.“

Смяташе се, че Морин е изчезнал около 18 часа. Събота. Ченгетата откриха колата й на входа на пътеката Ма и Па – железопътна пътека с дължина 6,5 мили точно на юг от границата с Пенсилвания – часове след като приятелят на Морин съобщи за изчезването й късно в събота вечерта.

Историята продължава

Разследващите настояват всеки, който има информация, да се свърже с офиса на шерифа на окръг Харфорд на телефон 410-836-5430.

Прочетете повече в The Daily Beast.

Вземете най-големите новини и скандали от Daily Beast направо на вашия входяща кутия. Регистрирайте се сега.

Бъдете информирани и получете неограничен достъп до несравнимите отчети на Daily Beast. Абонирайте се сега.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР