Неговите престъпления излязоха наяве, след като ентусиастите на хищните птици,

...
Неговите престъпления излязоха наяве, след като ентусиастите на хищните птици,
Коментари Харесай

Развъдчик от Западен Лотиан, който незаконно продаваше пиленца от сокол скитник, му беше наредено да предаде повече от £7000

Неговите закононарушения излязоха нескрито, откакто запалянковците на хищните птици, които дадоха отговор на рекламите му в уеб страница на търговец, се съгласиха да платят няколко хиляди паунда, с цел да купят брой соколи скитници.

Съд изслуша по какъв начин той е заблудил онлайн купувачите, като им е дал писма, в които се показва, че е кандидатствал пред Агенцията за опазване на здравето на животните и растенията (APHA) за нужните документи за регистрация по член 10 (A10).

В последна сметка той беше заловен в примка, откакто организацията получи неизвестен сигнал, че предлага тиерсели (мъжки) за продажба без документи A10.

MacFarlane призна едно обвиняване за предложение друмник за продажба и две за продажба на соколи без документ A10.

Той също се призна за отговорен по седем обвинявания за правене на погрешни заявления по отношение на произхода на птици, които отглежда.

MacFarlane се призна за отговорен виновен в шерифския съд в Ливингстън предишния октомври и върнат за изговаряне на при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР