Негови колеги протестираха в София посред нощДесетки таксита блокираха Орлов

...
Негови колеги протестираха в София посред нощДесетки таксита блокираха Орлов
Коментари Харесай

Издъхналият таксиметров шофьор е бин намушкан с нож

Негови сътрудници стачкуваха в София измежду нощ

Десетки таксита блокираха Орлов мост в символ на митинг, откакто таксиметров водач бе погубен в събота вечер в столичния кв. " Разсадника ". 

По думите на таксиметровите водачи те ще стачкуват, до момента в който не спре експанзията на пътя. Колегите на убития млад мъж са безапелационни, че свадата е станала поради " нелепост ", написа. Десетки коли от разнообразни таксиметрови компании блокираха Орлов мост и надуваха клаксони макар късния час. 

Убитият е бил намушкан, а не пребит.  Скандалът сред него и различен мъж почнал след скандал на пътя, породен от засичане на кръстовището на ул. " Хъшове " и ул. " Рибен буквар ". Според показанията на част от очевидците, нападателят бил пасажер в таксито. Те го видели да слиза от колата и да издърпва водача. Други споделили, че слязъл от втора кола. Тепърва ще се обяснява кое от двете е правилно.
След като двамата мъже били на улицата, 23-годишният нападател скочил на таксиметровия водач. Удрял го, извадил и нож и го пробол няколко пъти. Мъжът умрял преди да дойдат кола за спешна помощ и полиция. Нападателят е арестуван.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР