Негативните емоции разрушават здравето! Лошите мисли привличат лошо здраве. Състоянието

...
Негативните емоции разрушават здравето! Лошите мисли привличат лошо здраве. Състоянието
Коментари Харесай

Негативните емоции разрушават здравето. Помислете дали си струва!

Негативните страсти унищожават здравето!

Лошите мисли притеглят неприятно здраве. Състоянието на мозъка играе значима роля във всички сфери на живота, даже когато здравето е застрашено. Ако не сте душевен постоянни, даже няма да бъдете и физически здрави. За да бъде здравето ви в положително положение, би трябвало да контролирате мислите си.

Ето по какъв метод влияят отрицателните страсти върху тялото

Гняв
Това положение визира най-много умствената активност и развива сърдечно-съдови болести. Когато ни обземе възприятие на яд, мозъкът към този момент не може да действа вярно. Освен това гневът свива кръвоносните съдове, което усилва риска от сърдечни болести и покачва кръвното налягане.

Тревожност
Хроничният боязън предизвиква храносмилателни разстройства и нарушава естественото действие на далака. В този случай могат да се появят диария, повръщане, коремни конвулсии, болки в гърдите и нарушавания на кръвното налягане. В допълнение, непрекъснатата тревога предизвиква бръчки и прибързано стареене.

Тъга
Тази страст визира белите дробове и бронхите. Появява се затруднено дишане, кашлица и болки в гърдите. Постоянното задържане на тъгата визира освен дихателната система, само че и води до сърдечни болести. Меланхолията и депресията въздействат върху храносмилателните и кръвоносните органи. В резултат на това се появява запек и наддаване на тегло.

Стрес
Стресът е най-големият провинен за заболяванията. Той визира нервната система, покачва риска от сърдечни болести, астма, ниско кръвно налягане, язва. Освен това могат да се появят бодърствуване, припадъци, отмалялост, главоболие. Има заплаха и за кръвоносните съдове и артериите.

Вижте още: Три зодиакални знака ги чакат трагични промени през февруари

Не инцидентно споделят: Каквото излъчвате, това притегляте! Помислете дали си коства да се ядосвате и по кое време няма никаква потребност от това.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР