Недоволство на български общности в чужбина дни преди вота на

...
Недоволство на български общности в чужбина дни преди вота на
Коментари Харесай

Избори 2021: Недоволство на сънародниците ни в чужбина малко преди вота

Недоволство на български общности в чужбина дни преди вота на 4 април - доброволци в разнообразни страни алармират, че не са включени в съставите на локалните изборни комисии макар положения от тях труд.

Нели Тълпигова живее в Испания от 2003 година и от този момент постоянно взе участие в организацията на българските избори в градчето Йорет де Мар, на час път от Барселона. За първи път описът с доброволци, който предлага, не е признат, а тя е единственият член, който остава в комисията.

„ Много огорчена, доста афектирана – моят труд беше откраднат. Някой различен ще застане в изборния ден и ще каже, че е приключил доста работа “, споделя Нели, съобщи БТВ. 

На 40 километра от Мадрид, в градчето Коядо-Виялба Събина Видева се включва за първи път в организационния развой. Тя дава за секция помещението на асоциация „ Балкан “. Към момента за всички места в състава на изборната комисия без едно са посочени незнайни за нея хора.

„ Ние заложихме нашето име пред общината, заложихме името на асоциацията и би трябвало да предадем ключовете на хора, които не познаваме “, споделя Видева
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР