Недоволство и неразбиране могат да възникнат във всяка, дори най-силната

...
Недоволство и неразбиране могат да възникнат във всяка, дори най-силната
Коментари Харесай

10 правила, които ще помогнат за оправяне на отношенията

Недоволство и недоумение могат да зародят във всяка, даже най-силната връзка. Но това въобще не значи, че любовта е свършила и раздялата е неизбежна. Освен това, взаимното решение на проблеми може в допълнение да укрепи връзката.
Ето по какъв начин да се научите да изграждате взаимоотношения:
 Истинско ли е щастието във връзката сред хора с огромна възрастова разлика Истинско ли е щастието във връзката сред хора с огромна възрастова разлика
Едно от най-честите терзания, които като че ли са по-типични за представителките на нежния пол, е обвързвано с разликата във възрастта с те...
Не прехвърляйте отговорността върху колегата си - това значи освен да признаете виновността си, само че и да сте подготвени да коригирате обстановката, която се е развила по ваша виновност. И в случай че и двамата са отговорни, тогава е значимо да не спорим кой е отговорен, а да решим казуса дружно.
Не подценявайте казуса - сключването на мир след спора, няма да премахнете обстановката, довела до него. И рано или късно спорът ще се повтори. Намерете метод да изкорените главната причина за обстановката, без да чакате идващия път.
Научете се да простите - не използвайте недоволството като метод за възмездие или лост против вашия сътрудник. Недоволството не поправя характера или неприятните привички. Не манипулирайте възприятията на колегата си и в случай че сте афектирани, тогава довиждане.
Признайте виновността си - прекрачете гордостта и откровено поискайте амнистия, даже в случай че ви се коства, че жестът не е оценен.
Приемете рецензията трезво – чуйте какво споделя колегата ви. Ако ви се коства, че сте прав, това не значи, че това в действителност е по този начин. Научете се да заемате мястото на другия човек и се пробвайте да отвлечете вниманието от вашето „ аз “.
 Изводите, които би трябвало да си направиш след 1-годишна връзка Изводите, които би трябвало да си направиш след 1-годишна връзка
На пръв взор една година е доста малко време за една връзка, само че и задоволително за осъзнаване на някои неща. Тя може да мине бързо или п...
Не свиквайте с положителното - бързо се привиква със заслугите и най-много се виждат минусите. По-често си спомняйте тези качества, поради които сте се влюбили и сте почнали да почитате колегата си, и помагайте да поправя минусите.
Не крийте отношението си - говорете за своите страхове, подозрения, какво не харесвате и желаете да поправите. Замълчавайки същинското си отношение, вие единствено ще изострите казуса.
Укрепвайте връзките - развийте способността да се изслушвате, да намирате взаимни отстъпки, да се поддавате и да проявявате угриженост за колегата си. Прекрачете егоизма си, пробвайте се да разберете и съпреживейте.
Връзките не са единствено полово наслаждение - сексът е единствено една от формите на любовната връзка, също така има доста други прояви на обич.
Знайте как да откажете - не угаждайте на неуместните условия или прищявки на колегата си, не подхранвайте непознатите дефекти със единодушие. Като се съгласите на нещо, което е неприятно за вас, ще загубите любовта и уважението на колегата си.
 Партньорът желае отмора: Какво да направиш Партньорът желае отмора: Какво да направиш
Със несъмнено не е прелестно да чуете от колегата, че желае отмора от вас и от връзката ви. Несъмнено за това има причина, само че евентуално не...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР