Недоволни фенове на ЦСКА са счупили вратите на официалния терен

...
Недоволни фенове на ЦСКА са счупили вратите на официалния терен
Коментари Харесай

„Срам и позор“: Недоволни фенове потрошиха и издраскаха стадиона на ЦСКА

 Efbet2023 Horizontal
Недоволни почитатели на ЦСКА са счупили вратите на формалния терен на стадион " Българска войска " и са изписали със спрей на вратата на домакинската съблекалня " Срам и срам ", съобщи Българска телеграфна агенция. 

Протестната демонстрация на ултрасите се е случила тази нощ след завръщането им в София след злощастния мач от Първа лига против първенеца Лудогорец в Разград нощес, изгубен с 0:3.   

Феновете на " алените " недоволстват от следващото бездушно показване на тима, който позволи трето проваляне и има единствено два маркирани гола в първите си шест публични мача през сезона, в които реализира единствено един изстрадал триумф в шампионата против новака в елита Крумовград с 1:0 в столицата.

Запалянковците на ЦСКА бяха извънредно разочаровани след отпадането от непретенциозния румънския Сепси с общ резултат 0:6 в квалификациите на Лигата на конференциите, а напрежението се ускори след равенството 1:1 против Славия за състезание на " Българска войска " предишния уикенд. Поражението от Лудогорец и най-много държанието на футболистите на " армейците " в Разград, обаче, е преляла чашата на търпението на ултрасите. Запалянковците упорстват управлението на клуба да вземе незабавни и съответни ограничения, с цел да спре пропадането на тима.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР