Недоволен бивш служител застреля ръководителя на гръцка корабна компания и

...
Недоволен бивш служител застреля ръководителя на гръцка корабна компания и
Коментари Харесай

Три жертви след стрелба в гръцка корабна компания

Недоволен някогашен чиновник простреля ръководителя на гръцка корабна компания и двама други чиновници , преди да се самоубие в офиса на компанията в Глифада - южно предградие на гръцката столица Атина, в понеделник, сподели представител на полицията, представен от Ройтерс.

Полиция, противопожарни коли и коли за спешна помощ бяха ситуирани пред офисите на компанията " Европейска навигация " в Глифада. По-рано антитерористичните сили влязоха в постройката, оповестиха кореспонденти на Ройтерс от мястото на случая.

Сред починалите е притежателят на корабната компания, сподели представителят на полицията Константина Димоглиду, която не назова името на жертвата.

" Бяхме на бюрата си и работехме, чухме изстрели ", сподели чиновник, който не се разпознава, пред новинарския уеб страница Proto Thema. Тя сподели, че стрелецът е извикал на чиновниците да изоставен.

Нападателят, 76-годишен някогашен чиновник на компанията, жител на Египет, е открит мъртъв в друга част на постройката до жертвите, двама мъже и една жена , сподели полицията.

Димоглиду сподели, че до стрелеца " е било оръжието на противоправното му деяние и евентуално той се е прострелял ".

Инцидентите със пукотевица, несвързани с активността на банди, са необичайност в Гърция, която има строги закони за владеене на оръжие. Полицията, която еотцепила региона, проверява случая.
 Застреляха жена при опита ѝ за въоръжено нахлуване в черква в Съединени американски щати
Застреляха жена при опита ѝ за въоръжено нахлуване в черква в Съединени американски щати

Двама души са ранени, измежду които и дете
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР