Недоверието между приятелите расте в новия епизод на мистъри поредицата

...
Недоверието между приятелите расте в новия епизод на мистъри поредицата
Коментари Харесай

Съмнения измъчват героите в новия епизод на „Килерът“

Недоверието сред приятелите пораства в новия епизод на мистъри поредицата. Мартин, Зара, Николета и Деница са разтърсени от нов опит за бягство. Кой е подготвен на всичко, с цел да извърши задачата си, гледайте първо във.

След като двойка непознати връща Зара назад в къщата за загадъчен обред, интригата се заплита от ден на ден. Момчето и момичето са брат и сестра – Фил и Стела. Те също са били в плен на мистичната стая и извършват персонална загадка задача. Каква е тя и за какво има връзка със Зара , гледайте в новия епизод на уеб сериала.
 Килерът NOVA
Стела и Фил кроят своя проект, а Мартин е подготвен на всичко, с цел да избави приятелката си от оковите на злия дявол. Силният дух на взима превес над Зара и посредством нея разкрива детайлности към идния обред. Дени, Ники и Калоян схващат, че с цел да я освободят, един от тях би трябвало да бъде принесен в жертва.
 Килерът NOVA-->
Вбесен от новините за жертвоприношението, Калата подхваща своето избавително бягство. Търсейки в гората междина, през която да се измъкне от невидимия щит на Деница, той попада на загадъчен мъж, който ги следи цяла година. Кой е той и за какво двамата влизат в дуел?
 Килерът NOVA
Не пропускайте да наблюдавате пъкления проект на Стела и Фил, както и напрегнатия дуел сред Калоян и мистериозния чужд в новия епизод на първо във.
 Килерът NOVA
За още вести към, следете на сериала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР