Недоумявам как хора с такъв политически опит направиха толкова грешки

...
Недоумявам как хора с такъв политически опит направиха толкова грешки
Коментари Харесай

ПП мисли за оставката на Росен Желязков заради казуса с НЗОК

Недоумявам по какъв начин хора с подобен политически опит направиха толкоз неточности за толкоз малко време. Това разяснява съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков в Партийния дом във връзка в служебния кабинет.

Ситуацията по мнението му била леко хумористична - в началото Димитър Главчев имал доверие на министрите, след това Борисов изискал промяна на външния, промяната се случва и водачът на ГЕРБ изяснява, че е случайност. Нищо не задължавало Димитър Главчев да съгласува кабинета си с Бойко Борисов и Делян Пеевски. Това държавно управление е на ГЕРБ, отговорността е на Борисов, съобщи депутатът.
 Борисов не носи отговорност за назначенията в кабинета
Борисов не носи отговорност за назначенията в кабинета " Главчев "

Петков, Иванов и Пеевски да не се отдръпват от това, което е сътворено дружно

Той посъветва Румен Радев да изиска претекстовете за тези оставки. Ще бъде извънредно, в случай че на всеки две седмици се сменят министри, безапелационен бе някогашният министър председател. Много неточности не престават да се случват, посочи Петков. Най-голямата неточност е с оставката на Станимир Михайлов. Малко влизаме като в Майстора и Маргарита- всичко става допустимо, акцентира той.

Кирил Петков има вяра, че народът е умен и ще реши накъде да вървим. С наслаждение бих подкрепил , само че е конституционно голословно, акцентира още съпредседателят на Политическа партия. Няколко хрумвания разисква формацията- едната е чуванията на министри да продължат и по време на акцията, както и дали да не изискат оставката на ръководителя на Народното събрание поради дебатите за Станимир Михайлов. Безпрецедентно е Михайлов да е в зала, а да не го изслушат, безапелационен бе Петков.
 Наталия Киселова: Няма по какъв начин да се желае избор на съмнение на служебно държавно управление
Наталия Киселова: Няма по какъв начин да се желае избор на съмнение на служебно държавно управление

Дори и да се стигне до такава процедура, тя ще бъде единствено политически инструмент, който няма да има правни последици
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР