Недостигът на хора с добре завършен набор от умения, включително

...
Недостигът на хора с добре завършен набор от умения, включително
Коментари Харесай

Липса на умения застрашава набора на нови кадри във финансовите услуги

Недостигът на хора с добре приключен набор от умения, в това число механически, съставлява все по-сериозна опасност за бъдещето на финансовите услуги в Европа. Това откри нов отчет на организацията Financial Services.

Все по-малко личен състав е добре подготвен и разполага с съответни умения, свързани с разбор на данни, с машинното образование и цифрова промяна.

Настоящата и бъдещата работна мощ на Стария континент би трябвало да бъде доста добре готова за това да работи в региона на устойчивите финанси, сочи анализът. Това е по този начин, тъй като има възходяща бездна сред уменията, които са нужни за подкрепяне на растежа в тази област и това, с което разполагат множеството компании сега.
 Пазарът на труда у нас от дълго време е прегрял. Навсякъде има недостиг на фрагменти
Пазарът на труда у нас от дълго време е прегрял. Навсякъде има недостиг на фрагменти

Гости на Money.bg са специалистите от бранша Надя Василева и Николай Николов

Секторът на финансовите услуги в Европа се бори с този на Съединени американски щати за лидерското място в близко бъдеще, само че към несъмнено би трябвало да се заложи на обучнието на европейците.

Банкирането, застраховането, ръководството на активи, финансовите технологии и пазарите на скъпи бумаги способстват за постоянна и диверсифицирана екосистема на финансовите услуги. Устойчивото финансиране се преглежда от интервюираните в изследването като най-голямата опция за бранша, по-късно се подреждат финтех технологиите.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР