Недоносено бебе беше намерено изоставено в снега в навечерието на

...
Недоносено бебе беше намерено изоставено в снега в навечерието на
Коментари Харесай

Жена откри бебенце изхвърлено в снега с бележка

Недоносено бебе беше открито изоставено в снега в навечерието на Нова година. Бебето е било увито с записка от майката, в която изяснява, че не може да се грижи за детето си и не може да си разреши да му купи храна. 

Бебето е било изоставено в картонена кутия в Аляска, Съединени американски щати, в студа, когато температурите са паднали до нула градуса. Сигнал за странната находка е подаден към 14 часа на 31 декември, оповестява New York Post.

Според бележката бебето е родено 12 седмици прибързано, единствено часове преди да бъде изоставено край пътя. Жителката на Феърбанкс Рокси Лейн е разкрила бебето, което е било увито в одеялце, и е било живо. 

В бележката от майката е било написано, че тя е от „ една обезверена майка„.  „ Роден съм през днешния ден, на 31 декември 2021 година, в 6 сутринта. Роден съм 12 седмици прибързано. Моите родители и баба и дядо ми нямат храна или пари, с цел да ме отгледат. Никога не са желали да ми причинят това. Майка ми е толкоз тъжна да ме изостави. Моля, вземете ме и ми намерете любящо семейство. Родителите ми се молят на всеки, който ме откри. Казвам се Тешон. “

Здравните управляващи са откарали незабавно бебето в близка болница, където е открито, че детето е в " положително здраве ". Жената, която го е намерила, смята, че щом майката му е дала име, значи въпреки всичко го е обичала преди да го изостави, написа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР