Нечленуващият в парламентарна група депутат Радостин Василев ще внесе в

...
Нечленуващият в парламентарна група депутат Радостин Василев ще внесе в
Коментари Харесай

Радостин Василев внася сигнал до главния прокурор за СМС-a от Лена Бориславова

Нечленуващият в парламентарна група народен представител Радостин Василев ще внесе в понеделник сигнал до основния прокурор за изпратения SMS от Лена Бориславова, която по думите му е изпратила SMS

" Кирил Петков и госпожа Лена Бориславова са склонни поради всичко това, което аз разгадавам - от злоупотребите в Плана за възобновяване и резистентност, през безобразията в енергетиката и като стигнем до защитата, аз ги разгадавам всекидневно. Наистина съм обезпокоен, че те са склонни да се опитат по някакъв метод аз в действителност да изчезна, тъй като от политическата сцена те не могат да ме отстранят, тъй като нямат въздействие над мен, само че физически несъмнено могат ", разяснява той.

Вчера Василев настоя да бъде прекрате нено пленарното съвещание поради получен SMS от Лена Бориславова.

" Да прекратим днешното съвещание, тъй като желая да ви покажа, какво известие получих от Лена Бориславова преди малко. Тя очевидно си мисли, че може да написа на мен, както на Борисов и на Деси Атанасова.

" Тъкмо да си помисля, че не може да паднеш по-ниско и хоп - намираш нови дъна. Нищо. Ще изчакам, ще си липсващ ". Така ли изчезна Алексей Петров - желая да попитам ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР