Небрандирани автомобили на полицията в Сливен следят за нарушения на

...
Небрандирани автомобили на полицията в Сливен следят за нарушения на
Коментари Харесай

Цивилни патрулки в Сливен дебнат за нарушения на пешеходни пътеки

Небрандирани коли на полицията в Сливен наблюдават за нарушавания на пешеходни пътеки в първия образователен ден , оповестиха от регионалната полиция. За половин час през днешния ден са формирани над 10 фиша за погрешно паркиране в региона на детска градина в сливенския квартал „ Дружба ”.

Полицейски екипи наблюдават за отдаване на преимущество на пешеходни пътеки, погрешно паркиране върху или наоколо до пешеходните пътеки, като и вярното държание на пешеходците . Извършва се надзор на най-натоварените пътни сектори в общинските центрове на региона.

През вчерашния ден с небрандиран автомобил, в границите на един час, полицейски екипи са снимали 19 нарушавания на две пешеходни пътеки в град Сливен. Нарушителите ще бъдат глобени, като санкцията е в размер на 100 лв. и лишаване на 8 контролни точки.

От Териториална полиция към ОДМВР-Сливен са изготвили наставления към общините за установени нередности по отношение на пешеходни пътеки, които не са задоволително забележими за участниците в придвижването, липса на пътни знаци и маркировка, нужда от създаване на изкуствени неравности и слагане на защитни ограждения пред входовете на детски градини и учебни заведения .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР