Неблагоприятната метеорологична обстановка e попречила на прякото предаване на мача

...
Неблагоприятната метеорологична обстановка e попречила на прякото предаване на мача
Коментари Харесай

БНТ оправда липсата на картина от футболния мач Белгия - Панама с лошото време

Неблагоприятната метеорологична конюнктура e попречила на директното предаване на мача сред Белгия и Панама от международното състезание, оповестиха от Българската национална телевизия (БНТ). Заради техническите проблеми феновете изпуснаха първото полувреме на дуела.

Картината пристигна за втората част, когато резултатът към момента беше 0:0. Българска национална телевизия се извини за спирането на сигнала.

" Екипите на националната телевизия два месеца преди старта на шампионата са подсигурили оптимално излъчването на шампионата от техническа позиция. Заявени са няколко типа трасета, които да дублират сигнала, при положение, че по едно от тях картината прекъсне. За страдание, извънредно мощната стихия в столицата направи невероятно приемането на сигнал по какъвто и да е метод за повече от половин час по време на срещата ", обясниха от Българска национална телевизия.

И прецизираха, че " в сходна обстановка би попаднала всяка българска телевизия, чиито механически мощности са локализирани в София ". " В същото време екипите на малкия екран ще продължат да отразяват по всички вероятни способи най-големия футболен шампионат ", прибавят от Българска национална телевизия в известието до медиите.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (225)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР