Неблагодарните украински прасета пискливо настояват за храна от западните свинари.Това

...
Неблагодарните украински прасета пискливо настояват за храна от западните свинари.Това
Коментари Харесай

Медведев: Неблагодарните украински прасета пискливо искат храна от западните свинари

Неблагодарните украински свине пискливо упорстват за храна от западните свинари.

Това велико умозаключение принадлежи на някогашния съветски президент Дмитрий Медведев и може да бъде намерено на профила му в " Телеграм ". Поводът за следващото дълбокомислено есе на зам.-председателя на съветския Съвет за сигурност е отводът на Украйна да се съобрази с едностранно оповестеното от Кремъл " коледно помирение " на 6 и 7 януари.

" Ръката на християнската благосклонност беше протегната към украинците на Великия празник. Техните водачи я отхвърлиха. Мисля, че множеството от нашите военни, участващи в специфичната военна интервенция, умерено отдъхнаха, когато чуха отхвърли на основните украински клоуни да спрат огъня на Коледа. По-малко проблеми и коварство ", стартира анализът си Медведев.

След това показва съжалението си за хората,  " които са изгубили опцията да вървят на черква ", несъзнателно или не пропускайки да спомене съветските бомбардировки над цивилен обекти в Украйна на 24, 25 и 31 декември.

" Но прасетата нямат религия и вродено възприятие на признателност. Те схващат единствено от груба мощ и пискливо упорстват за храна от господарите си. На това се основава дресировката. И западните свинари ще я продължат ".

Коментарът на Медведев предвидимо напомня, че преди към 80 години Германия е била ръководена от нацисти. 

" Даже необразованата немска старица Бербок и редица други, които се оглеждат из европейската кочина, съумяха да осъдят недопустимостта на примирието. Е, наследниците на нацистите в никакъв случай не са жалели - нито хора, нито животни. Не са привикнали... "
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР