Небесна фигура обаче ни помага в любовта, коментира Филип Филипов

...
Небесна фигура обаче ни помага в любовта, коментира Филип Филипов
Коментари Харесай

Астролог тръби за мощни бури и трусове преди Гергьовден

Небесна фигура обаче ни оказва помощ в любовта, разяснява Филип Филипов

За заплаха от земетресения и мощни стихии през май предизвести астрологът – физик Филип Филипов. Възможни са 2-3 дни преди и след Лунното затъмнение на 5 май, показа във Facebook той.

Астрологът, който предсказа с акуратност пагубния трус в Турция 18 дни преди замята да се разтресе, изясни, че Уран е в основата на предстоящите катаклизми. Той обаче успокои феновете в обществената мрежа като разкри, че една прелестна небесна фигура ни оказва помощ в  любовта. 

„ Уран е доста деен и това демонстрира, че ще има още сходни (б.а. катастрофални) феномени, тъй като това държание на съзнателното и могъщно създание, което назоваваме Слънце се случва, с цел да предизвести и поправя държанието на човечеството “, показа във Facebook Филипов.

Той изясни, че Меркурий е прекомерно покрай Уран, а това демонстрира, че са задействани редица астрални, ментални и каузални процеси, които кристализират като големи експлоадирания от Слънцето и мощни магнитни стихии. 

„ За страдание, това единствено ускорява трендовете към сеизмични събития, рискови метеоявления, мощни стихии със светкавици и рядко виждани естествени стихии “, написа астрологът.

Той предизвестява, че една от рисковите дати е 12.05 +-1-2 дни.

Астрологът разкри, че сега в небето може да се следи равнобедрен позитивен триъгълник сред съответствува на Юпитер и Ерида, Венера и Луната. „ Това поддържа страстите и възприятията на хората, като ги води към по-висш блян за Любовта. Налице е нова опция за осмисляне на любовния живот в по-голяма дълбочина “, прибавя той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР