Залюбите ли се с тях, дори да се разделите, ще

...
Залюбите ли се с тях, дори да се разделите, ще
Коментари Харесай

Тези зодии обичат само веднъж в живота

Залюбите ли се с тях, даже да се разделите, ще останете вечно в сърцето им

В живота има хора, които са в положение да обичат същински единствено един път. Според астролозите има връзка сред тези усеща и зодиакалния знак на даден човек. 

Сега ще ви покажем кои съгласно астролозите са знаците, които обичат единствено един път същински и тези усеща ги съпровождат до края на живота им, без значение от всичко. 

Козирогът оглавява листата.Представителите на този знак подхождат доста усърдно към всичко, изключително към избора на сродна душа. В главата си той прави дълъг лист на качествата, които желае да има идеалната съгласно него жена, и едвам по-късно минава към същинското търсене. Това от време на време може да продължи цялостен живот. 

Ако внезапно обаче той срещне този човек, то той е кадърен да го обича до края на дните си, без значение от събитията.

Телецът е моногамен по две аргументи - непримиримост и лакомия. Този знак е много сложен за пригаждане към изменящите се условия и, в случай че нещо му влезе в главата, доста рядко трансформира мнението си. 

Същото е и при избора му на половинка - в случай че той реши, че някой човек е неговата орис, то би трябвало да се случи нещо необикновено, с цел да промени решението си. 

Ако Телец е отдавна по отношение на някого и е вложил в тези връзките доста страсти и физически старания, то той толкоз би съжалявал да не изгуби тези връзки заради тези аргументи, че даже нещо ново и неповторимо не би било задоволително да наруши салдото му.

Лъвовете не са моногамни в класическия смисъл на думата. Те харесват да са център на вниманието и постоянно са заобиколени от купища почитатели. Дълбоки усеща

Лъвовете обаче изпитват един път в живота. Отстрани може да наподобява, че сменят гаджетата си с лекост, само че те в действителност търсят идеалния за тях човек. Намерят ли го, то в тази връзка

Лъвовете биха вложили всичко, на което са способни. Ако въпреки всичко се стигне до разлъка, Лъвовете няма да стоят дълго време сами, само че вътрешно постоянно ще помнят тази обич и тя ще живее в сърцето им.  /jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР