Не знам защо Делян Добрев толкова страстно желае бензинът и

...
Не знам защо Делян Добрев толкова страстно желае бензинът и
Коментари Харесай

Георги Ганев, ПП-ДБ: Не знам защо Делян Добрев толкова страстно желае бензинът да стане 4 лв. през зимата

Не знам за какво Делян Добрев толкоз буйно желае бензинът и дизелът за отопление тази зима да скочат на 4 лв.. Пределно ясно е, че няма по какъв начин „ Лукойл “ да мине напълно на неруски нефт, без преди този момент да бъдат предоговорени изискванията. Но е рационално да се мисли в посока тези периоди да се съкратят. Това съобщи пред Nova News икономистът и народен представител от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) Георги Ганев.

Народният представител посочи, че Национална агенция за приходите и Агенция „ Митници “ би трябвало да създадат следствие, с цел да открият дали някой в „ Лукойл “ съзнателно е нарушавал изискванията по дерогацията.

Относно проектобюджета за следващата година, показан от финансовия министър Асен Василев, депутатът разяснява, че той се вписва в границите на допустимото и в критериите на Маастрихт за рационална фискална политика.

Ако се усилват заплати и пенсии – да, бюджетът е великодушен, само че когато се вкарват вложения в капитал, е мисъл за бъдещето, добави Ганев.

На апела на КТ „ Подкрепа “ да се изтеглят Законът за локалните налози и такси и Законът за физически лица, тъй като измененията не са били разисквани на Съвета за тристранно съдействие, Георги Ганев смята, че това не е добра концепция, тъй като би забавило целия бюджетен развой. Вместо това той посъветва от синдикалното съдружие да кажат къде виждат проблеми, с цел да може те да бъдат поправени сред двете четения в Народното събрание.

За концепцията да се таксуват с налог бакшишите депутатът е на мнението, че тя по-скоро няма да се осъществя или най-малко не по метода, по който се предлага.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР