Не знам за вас, но моята майка наистина е една

...
Не знам за вас, но моята майка наистина е една
Коментари Харесай

17 признака, че имате най-страхотната майка на света

Не знам за вас, само че моята майка в действителност е една от най-готините. Винаги ме е разсмивала, изтривала е сълзите и ме е направила индивида, който съм през днешния ден.

И вашата ли е най-хубавата на света? Ето няколко признака, че сте извадили забележителен шанс:

1. Майка ви е измежду най-хубавите ви другари. Тя първа схваща за всичко, което се случва в живота ви, и се виждате постоянно. С моята, понякога вървим на кино или да хапнем суши.

2. Но и се старае да ви бъде на първо място майка и след това другарка. Дори да сте най-хубави приятелки, майка ви е преди всичко… ваша майка. Затова постоянно слага ползите ви преди всичко. Моята ми дава ясно да схвана, че не е единствената ми другарка и приятелка за пиянство, а човек, който ще ми сложи на мястото ми, когато е належащо.

3. Винаги можете да разчитате на нея да ви изслуша. Ако преживявате разлъка или имате потребност от съвет, наложително й се обаждате. Тя ще ви слуша, постоянно, без да ви съди.

4. Майка ви е като ваша мажоретка. Моята постоянно ме окуражава и ми оказва помощ да се изправя, без значение от събитията. Имате фантазия? Можете да сте сигурни, че майка ви ще ви поддържа и че непрестанно ще ви повтаря да преследвате задачите си, даже когато ви липсва самонадеяност.

5. Имате страхотни смешки, които единствено вие разбирате. Непрестанно се кикотите. Всъщност е ужасно човек да ви гледа по какъв начин поддържате връзка. С моята непрекъснато се разсмиваме.

6. Неразделни сте на фамилните сбирки. Иначе кой ще ви забавлява, до момента в който някоя по-възрастна родственик споделя за заболяванията си? Винаги съм лепната като гербова марка за майка си, когато се събираме с родата, с цел да можем дружно да се хилим на цялата обстановка.

7. Майка ви постоянно слага фамилията преди всичко. Дори да има страхотни кариера и обществен живот, фамилията постоянно, но постоянно, е на върха. Никога не е закъснявала да ви вземе от учебно заведение и в никакъв случай не е забравяла рождения ви ден, тъй като сте били – и още сте – целта в живота й.

8. Винаги звъни и пита по какъв начин върви животът ви – и в действителност я е грижа. Тя има потребност постоянно да ревизира по какъв начин се справяте и в случай че дадете отговор, друг от „ Всичко е ужасно “, тя ще направи всичко допустимо, с цел да оправи обстановката.

9. Непрекъснато следи по какъв начин се развивате, само че без да ви виси на главата. Никога не сте се чувствали задушавани, само че знаете, че непрестанно ви следи с крайчеца на окото си, с цел да се увери, че вървите в вярната посока. Старае се да върви във вашите обувки и да не не помни какво е човек да бъде на вашите години.

10. Позволява ви да грешите, само че постоянно е в близост, с цел да ви помогне да се изправите. Моята майка от време на време ме оставя да падна по лице – а знам, че не й е по никакъв начин елементарно да гледа в профил. Но тя знае, че с цел да пораствам, би трябвало да позволявам неточности, и постоянно ми оказва помощ още веднъж да стъпя на крайници. Готините майки са наясно, че не могат да живеят живота ви вместо вас, че ще имате връзки с несъответствуващи сътрудници и че понякога ще удряте на камък. Но когато това неизбежно се случи, тя ще ви избърше сълзите.

11. Майка ви знае, че просто е по-възрастна, по-мъдра и милосърдна. Още помня какво ми сподели моята, преди да ме изпрати в колежа: „ Ето какъв е най-важният съвет, който мога да ти дам: в случай че ти прилошее от пиянство, прехапи си езика – това ще те разсея. “ Добрите майки не се вършат на непорочни и съвършени цялостен живот. Нито пък размятат картата „ бях по-примерна от теб “, тъй като знаят, че и те са хора и са допускали същите неточности като нас. Наясно са, че вие също ще гафите, и употребяват мъдростта си, с цел да ви оказват помощ, когато имате потребност.

12. Всички обичат майка ви. Приятели ви желаят да поддържат връзка с нея и я канят да излизате дружно. В момента компанията ми ме врънка да поканя своята на Новогодишното празненство. Не се майтапя.

13. Супер занимателна е. Идеално знае защо става въпрос и поддържа съвършения баланс сред това, да е „ готина “, само че и да се държи като мъдра и мощна жена. Резултатът е ужасно възприятие за комизъм.

14. Колкото и да сте й ядосани, доста я обичате. Ако майка ви е като моята, от време на време ви влудява, тъй като гледа всичко с вас да е наред, а това значи постоянно да си вре носа в персоналното ви пространство. Но даже когато сте й гневни, не бихте могли да я обичате по-малко.

15. Когато ви попитат „ Кой е най-големият ти воин? “, постоянно казвате „ Мама “. Отдръпни се, Жена-чудо! Мама е по-готина!

16. Не можете да си визиите какви бихте били без майка си. Тя ви е построила толкоз постоянна и здрава основа, че е мъчно да отделите личността си от индивида, в който тя ви е помогнала да се превърнете. Аз не бих могла да си показва живота си без своята.

17. Тя е един от най-важните хора във вашия свят. Та какво бихте правили без нея?!

Сами Никълс за Lifehack.org

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР