Не знам откъде г-н Трифонов черпи тази информация, той не

...
Не знам откъде г-н Трифонов черпи тази информация, той не
Коментари Харесай

Гюров за Трифонов: Винаги е било от изключителна важност диалогът в коалицията да върви


Не знам от кое място господин Трифонов черпи тази информация, той не взе участие в последните месеци нито в лидерския съвет, да не приказваме в експертните препоръки, където се събираме всички представители на обединението. За нас постоянно е било от изключителна значимост разговорът в обединението да върви. Такъв разговор следва през днешния ден на съдружен съвет, на който ще бъде разискван окончателният пакет от ограничения.

Това съобщи в студиото на „ Тази заран “ ръководител на парламентарната група на „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров.

Вчера водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов написа във „ Facebook “, че в последно време в ръководството на страната стават неразбираеми неща.

„ Да, знам, че звучи малко необичайно, в случай че "Има подобен народ " е част от ръководещата коалиция, само че е реалност. Нелеп факт. Защото представителите на "Продължаваме смяната " в този кабинет нито се допитват до съдружните си сътрудници, нито чуват какво им споделят, нито си вземат записка, а доста постоянно вършат каквото си желаят ", добави Трифонов.

„ Пакетът (б.р. от 14 антикризисни ограничения на стойност 2 милиарда лева.), които представихме през вчерашния ден, включва неща, зад които можем да застанем, които са остойностени от Министерство на финансите и знаем, че можем да се вместим в бюджетната рамка, която сме задали и които дават отговор на главните правила, които отстоява „ Продължаваме промяната “ от началото на предизборната акция “, съобщи Гюров.

Припомняме, че пакетът от антикризисни ограничения включва увеличение на минималната пенсия от 370 на 450 лева от юли и съразмерно повишаване на всички пенсии (с 21,6%). Максималната пенсия пък ще бъде увеличена от 1500 лева на 3400 лева от юли. От октомври ще има нова актуализация на пенсиите, която ще е на друг принцип от прилагания до момента и ще понижи разликата сред старите и новите пенсии.

Данъчното облекчение за работещите родители ще се усили от 450 на 600 лева за едно дете и от 900 на 1200 лева – за две деца. В ограниченията е и отстъпката от 25 ст. при зареждането на гориво до 50 л от физическите лица.

Предлага се още от 1 юли да се понижи на 9% Данък добавена стойност за парното и топлата вода, както и да се вдигне прагът за регистрация по Данък добавена стойност на компаниите на 100 000 лева Също и освобождение от данък на тока и газа.

Гюров съобщи, че ограниченията не са признати "под натиска на улицата "./ БТВ
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР