Не знам какви нередности вади служебният кабинет, до момента имаме

...
Не знам какви нередности вади служебният кабинет, до момента имаме
Коментари Харесай

Тома Биков: Като какъв Николай Хаджигенов направи твърдението си за подслушванията?

Не знам какви нередности вади служебният кабинет, досега имаме поръчки за инспекции, някакси оставяме даването на доказателства за тези изказвания за след изборите. И затова ние считаме, че служебното държавно управление е участник в предизборната акция, а не уредник на изборите, каквато би трябвало да бъде неговата функционалност.

Това сподели Тома Биков в предаването " Още от деня ".

" Всички тези информации, които вървят по медиите, са лишени от обстоятелства и по-скоро целят да бъдат главен конкурент служебните министри на ГЕРБ, което обърква цялата тематика на една предизборна компания ", счита Биков.

Той сподели, че чака министър Бойко Рашков да даде доказателства за подслушванията.

" Нашият диалог е с министъра на вътрешните работи и с министър-председателя. Дотук доказателства няма и няма и да има, тъй като няма такова нещо ", съобщи Тома Биков.

Биков попита като какъв Николай Хаджигенов е направил изказванието си в студиото на " Още от деня " през вчерашния ден, " като юрист на незаконна група, която е подпомагана и следена от Васил Божков и ръководена от певицата Лилана? ".

Другият юрист на тази група е Татяна Дончева, съгласно Тома Биков.

" Ако идват като юристи на тези хора във вашето студио, аз съм склонен те да приказват каквото си желаят, само че когато се показват за политици, а в действителност са юристи, по този метод си подвигат хонорара ", счита Биков.

На въпроса отчетът на департамента на Съединени американски щати не е ли оценка за ръководството на ГЕРБ, Биков отговори:

" Аз ще ви кажа, че в тези наказания са включени хора, против които се водят каузи, сред които Васил Божков. В този отчет се повтарят обвиняванията на прокуратурата към тези хора. Когато излязоха отчетите, забелязахте ли, че в същия ден началникът на кабинета на Рашков подаде оставка, тъй като беше основател на партията на Божков ", попита Биков.

" Божков натрупа своето въздействие през 90-те години, разви го през времето на Национална движение „Симеон Втори", разрасна се по време на тройната коалиция, когато унищожи десетки строителни компании и беше разследван по времето на ръководството на ГЕРБ. ГЕРБ носи отговорност за ръководството на страната през трите мандата на Бойко Борисов с всички триумфи и неуспехи ", счита Биков.

Също по този начин той беше безапелационен че, обвиняванията за корупция се потвърждават доста мъчно в съда.

" Сега имаме да вземем за пример в Национална агенция за приходите човек, за който е явно, че не просто е направил нарушаване, като не е платил налози, а към този момент има догадка, че е точил Данък добавена стойност. Чакаме четвърти ден министърът на финансите да го ревизира. При всички искания на Румен Радев за неговата кристална почтеност, е доста смешно и хората ще го видят, просто да го уволнят още през днешния ден, тъй като това демотивира цялата данъчна система и всички чиновници на Национална агенция за приходите ", съобщи още Биков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР