Ако някога искате да изпитате смяна на посоката на времето,

...
Ако някога искате да изпитате смяна на посоката на времето,
Коментари Харесай

„Дейли Телеграф“: България предлага абсурдно достъпна морска почивка, разнообразие от птици и архитектура от съветската епоха

„ Ако в миналото желаете да изпитате промяна на посоката на времето, направете пътешестване до българското Черноморие. Неговите плажни хотели от 60-те години на предишния век са всичко, което можете да очаквате от здания, които са издигнати през руската ера и не са обновени по-късно “. Това написа в репортаж от България бриттанският публицист Джеймс Листън във в.. „ Черноморското крайбрежие на България предлага стаи за £50 и изумително многообразие от птици – стига да нямате нищо срещу архитектурата от руската ера “, написа в репортажа.

„ Въпреки че моята тризвездна хотелска стая е задоволително приятна и мога да се увличам в сън под шума на вълните, това е място, в което не се обръща изключително внимание на интериорния дизайн. Но това, което му липсва като настоящ жанр, е обезщетено в огромна степен от съотношението цена-качество “, написа туристическият наблюдаващ на изданието.

Според него курорти на други места в Европа –  Майорка или Родос, са се пробвали да надскочат своите основи на всеобщия пазар, до момента в който предлагането на слънце и пясък в България остава необикновено на ниска цена и радостно. Листъно бяснява, че в Несебър, който е на половин час път с кола от летището на Бургас, стая с аспект към морето, плюс закуска,  струва 50 паунда на вечер.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР