Не закъсняха политическите реакции след жестокия случай на насилие спрямо

...
Не закъсняха политическите реакции след жестокия случай на насилие спрямо
Коментари Харесай

„Не е човек, а звяр”: Политическите реакции след нападението над момичето

Не закъсняха политическите реакции след жестокия случай на принуждение по отношение на 18-годишното момиче от Стара Загора, което е с 400 шева след нарязвания с макетен нож.

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ обявиха, че казусът е жесток и би трябвало да бъде глобен по най-строгия вероятен метод. Според тях измененията в Конституцията, които се плануват в този момент, би трябвало да засилят и контрола, и отчетността на прокурорите по места, тъй че никой да не може да си разреши сходно скандално решение.

Вицепремиерът и външен министър Мария Габриел напомни, че към този момент има признати промени в Закона за домашното принуждение и той единствено би трябвало да се съблюдава.

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ Кирил Петков също разяснява, че е засегнат от случая.

„ Не е човек, а звяр, който би трябвало да бъде наказан по най-строгия вероятен метод. С всички промени, които вършим, от ден на ден прокурори ще би трябвало да дават ясна отчетност за метода, по който движат тези каузи ”, акцентира съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР