Не вярвам в себе сиКогато се появи някой, който ме

...
Не вярвам в себе сиКогато се появи някой, който ме
Коментари Харесай

Психосоматични болести: Не вярвам в себе си

Не имам вяра в себе си

„ Когато се появи някой, който ме хареса и ми обърне внимание, аз изпитвам боязън и го държа на уважително разстояние. Въпреки това доста желая да имам сътрудник. ” При доста хора нещата стоят тъкмо по този начин, само че те не осъзнават това.

Всички ние малко или доста се опасяваме от любовта. Това, което желаем най-силно, разсънва и най-силен боязън у нас. Много хора не могат да понесат вълнението от позитивните страсти, свързани с любовта. Любовта може да промени всичко. В степента, в която откриваме себе си за любовта, тя трансформира живота ни. Любовта е най-краткият път към щастливия живот, защото тя почиства всичко, изключва оценките и ни учи да се доверяваме на живота. Това е и повода някои хора да я заобикалят усърдно. Не е допустимо да се управлява любовта. Много хора назовават обич проекцията на страховете, упованията си, потребностите си и желанието си за секс във връзка с колегата си. Когато тези хора встъпват във връзки, те не се разкриват същински и не позволяват никой до себе си. Зад скуката, с която нормално оправдават раздялата, в реалност се крие изтощение и отчаяние.

Решение

Трябва да се откажете от контрола и да се научите да се откривате пред другите хора. Необходими са почтеност и мощ, с цел да се разкрие човек – това е, което търсят множеството хора. Откритите хора са привлекателни и те желаят задълбочени връзки. Направете тази стъпка, разкрийте себе си. Така ще визиите себе си като почтени за любов и ще привлечете хората и любовта.

– „ Krise als Chance. Wie man Krisen loest und zukuenftig vermeidet “, Kurt Tepperwein
Превод: Мая Живкова

Инфо: https://love-aholic.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР