„Не вярвам на наивността на ИТН, защото четири пъти да

...
„Не вярвам на наивността на ИТН, защото четири пъти да
Коментари Харесай

Иван Ченчев, БСП: Този кабинет не получи 100 дни толеранс от нито една институция

„ Не имам вяра на наивността на Има Такъв Народ, тъй като четири пъти да проявиш доверчивост очевидно граничи с нелепост. Българска социалистическа партия връща мандата поради бойците на статуквото и заради това, че моделът ГЕРБ-ДПС има своя батальон в Народното събрание, дори два - " Възраждане " и Има Такъв Народ ". Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Иван Чечнев.

Този кабинет не е имал 100 дни толеранс от нито една институция, акцентира той.

" А спомнете си последния парламент, който изкара цялостния си мандат - 44-ия. Нима нямаше кавги? Борисов едвам ги удържаше и все пак те стояха безпринципно вътре. Сега упрекват Българска социалистическа партия или тази коалиция в нещо, в случай, че те стояха по време на митингите, до момента в който имаше бити студенти. А тук става дума за българските жители ".

Депутатът съобщи, че процедурата за КЕВР би трябвало да се върне в Народното събрание, да има се одобряват нови правила и да се организира нов избор.

" Затова казахме, че с най-съкратените парламентарни периоди датата е 12 август. Възможно е да има тъжба и против Иван Иванов. "

На договарянията бяхме диалогични, седнахме на една маса и никой от нищо не се оплака, дори приехме стратегия с написани закони - да видяхте реакция от някого?

" Всичко беше изрядно и оставено на масата и, несъмнено, информирахме българските жители какво с случва и по какъв начин вървят договарянията. Явно това уплаши Има Такъв Народ, подстрека и Възраждане и се случи всичко това. Всичко това се случи след слагането на правила за избор на началник на КПКОНПИ ", сподели Иван Чечнев.

Работата на Българска социалистическа партия беше да събере съдружните сътрудници на една маса. Но ние още първоначално излязохме и казахме, че министър председателят би трябвало да е от най-голямата политическа мощ. Не чух втория път да има искания по отношение на номинацията за министър председател, акцентира социалистът.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР