Не всичко, което се случват в живота ни, може да

...
Не всичко, което се случват в живота ни, може да
Коментари Харесай

Ето какви непредсказуеми моменти очакват различните зодии през 2019-а

Не всичко, което се случват в живота ни, може да бъде планувано. Понякога ни връхлитат непредсказуеми неща, които са способни освен да объркат проектите ни, само че и да преобърнат живота ни с главата надолу. 

За благополучие, астролозите са в положение да ни предупредят за всички проблеми, които могат да ни се случат и да ни дадат избрани препоръки, с които да се предпазим от неправилни дейности, оповестява Блиц.

``
реклама

В навечерието на новата година ви предлагаме да разберете какви непредсказуеми моменти е подготвила 2019 година за всяка една от зодиите. 

Овен

В началото на годината не би трябвало да се страхувате да вършиме неща, които не сте правили в никакъв случай през живота си. Февруари е най-хубавото време за осъществяване на вашите планове и хрумвания. Трябва да внимавате през август. Очакват се толкоз непредвидени разноски, че е допустимо да се разорите и дълго време да не намерите метод да излезете от рецесията. 

Телец

През цялата година ще бъдете в потрес, че другите не ви схващат. Това обаче не би трябвало да ви разстройва и да ви кара да правете прибързани заключения, че всички са настроени против вас. Анализирайте дейностите си и разберете какво тъкмо сте създали неправилно. Не си правете проекти за април. По-добре е да изчакате, в сравнение с да извършите нещо не както трябва и да берете плодовете от дейностите си до края на годината.

  Близнаци

През юни ще би трябвало да положите доста старания, с цел да осъществите новите неща, с които сте се захванали. Но в случай че се съмнявате в триумфа или интуицията ви подсказва, че ще се неуспехите, е по-добре да отложите проектите си за по-обещаващ интервал. През лятото би трябвало да си починете добре, с цел да може по-късно всички сложени задания да се решат бързо и елементарно. 

Рак

Не би трябвало тъгувате за фантазиите, които не сте съумели да превърнете в действителност. Добре е да реализирате проектите си не по-късно от юли. Ако не сте имали време през този интервал, не би трябвало да ги завършвате през есента. Септември и ноември са най-лошите месеци за нови достижения и старания. Действията, които сте направили, може и да не дадат стремежи резултат.

Лъв

През март е пристигнало времето да вкарате в ред мислите си и да поразсъждавате над по-нататъшните си дейности. През май и август избягвайте авантюристичен случки. Съществува риск да загубите част от спестяванията си. Също по този начин не влизайте в съмнителни покупко-продажби през септември. Започнете да планирате почивката си от средата на лятото и гледайте тя да се случи до края на сезона. Не се доверявайте на ново лице, с което ще се запознаете през октомври при непредвидени условия.

Дева

Дошло е време за самоусъвършенстване, само че за това би трябвало да изберете подобаващото време. Именно началото на годината ще стане насочна точка за бъдещи резултати. През март не би трябвало да предприемате дълги командировки, а през ноември да ходите на отмора. Прекарайте това време в спокоен темп, без непотребни отрицателни страсти.

Везни

Февруари е уместно време да въведете в ред полезностите си и да изградите нови взаимоотношения. Не се опасявайте да развиете креативните си качества и да опитате нещо ново. Юли е време за срещи с другари и шумни купони. Не се отхвърляйте от удоволствията. През август не пропускайте настойника, който ще ви помогне с нова работа. Ще имате опция да покажете организационните си умения. А през октомври не би трябвало да се суетите да поемате отговорности, които не са ви по силите. 

Скорпион

Не започвайте съществени мероприятия при започване на май, има късмет да надцените опциите си. Вродената ви самонадеяност може съществено да се разклати, в случай че не се откажете от правилата си през септември. През ноември може да се появи късмет за триумф, само че това ще зависи от авансово начертаните ви проекти. 

Стрелец

Суетата, която ви е превзела през февруари, няма да докара до нищо положително. През април някой от близкото ви обкръжение може да предизвика конфликтна обстановка, само че не би трябвало да обръщате внимание на някои дреболии. Промените в настроението са обезпечени, в случай че се поддадете на провокация. Септември е най-хубавото време да се отпуснете.

Козирог

През януари ще изпитате известно отчаяние от обичания човек. Най-добре е да изчакате спокойно  цялата тази спешна обстановка да отмине, без да нагнетявате ситуацията. Последователност в дейностите е най-хубавото ви мото за април. Не показвайте слабостта си пред другите. Всичките ви дейности и старания ще бъдат оценени през ноември.

Водолей

През март ще се наложи да се нагърбите с отвратително задължение и да започнете да изпълнявате отговорности, които не подхождат на откритите правила. Не се опасявайте от смяната и се движете самоуверено напред. През юли бъдете равни с сътрудниците си и запазете равнището на връзка. През декември следва да обобщите всичко и да започнете да получавате съгласно резултатите. 

Риби

Успехът ви през цялата година зависи от развитата нерешителност и успокоение. За да следвате без проблеми задачата си през май, не пречи да се вслушате в мнението на по-възрастните хора. Не сключвайте покупко-продажби с недвижими парцели през август. Това не е най-подходящото време за вложение. Въоръжите се с достатъчно търпение и ще се справите с всички непредсказуеми моменти. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР