Не всеки обича претъпканото с хора море, като понякога човек

...
Не всеки обича претъпканото с хора море, като понякога човек
Коментари Харесай

Вижте 7-те идеални места за къмпингуване в България

Не всеки обича претъпканото с хора море, като от време на време човек има потребността да избяга на някое по-спокойно и усамотено място. Една от другите възможности е къмпинг на брега на някой изящен язовир. Порталът „ Дир Бг “ показва най-хубавите 7 язовира в България, край които да намерите и успокоение, и завършения. А също така и къмпинг на техния бряг би ви коствал много по-малко, в сравнение с няколко дни из бетонните мутробарокови пейзажи на огромните ни морски курорти, показват от „ Дир Бг “.

Начело в категорията „ 7 язовира идеални за къмпинг “ е язовир „ Кърджали “. Включени са още язовирите „ Широка Поляна “, „ Батак “, „ Доспат “, „ Въча “, „ Ивайловград “, „ Жребчево “.

Язовир Кърджали е идеално място за отмора. В покрайнините му има голям брой антични тракийски светилища - като пещерата Утробата или пък средновековни мостове, в забравени от времето селца - като този в Ненково. Язовир „ Кърджали “ има красиви меандри и голям брой живописни места, които да съзерцавате от палатката си. В покрайнините на село Дъждовница пък над язовирът минава въжен мост, от който може да скачате във водата, в случай че сте по смели, а в случай че не сте - наоколо има по-ниски скали, също идеални за тази цел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР