Не виждам причини да подам оставка по лични съображения. Това

...
Не виждам причини да подам оставка по лични съображения. Това
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не виждам причини да подам оставка по лични съображения

Не виждам аргументи да подам оставка по персонални съображения. Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов във връзка настояванията да се отдръпна на протестиращите майки на деца с увреждания. „ Човек не подава оставка за това, че споделя истината. Боли, не боли, това е истината, заставам зад своите думи катeгорично”, акцентира той.

Симеонов добави, че когато политическият съвет на обединението ГЕРБ – Обединени патриоти изискат оставката му, той ще я подаде.

„ Всеки може да желае оставки, изключително политически партии и политически водачи. Оставката обаче съставлява независимо решение за освобождение на избран пост. Причините могат да бъдат две – персонални, морални, в случай че човек е позволил неточност и по този метод счита, че ще я изкупи, а втората е искане за оставка вследствие на политическо решение. Такова политическо решение може да вземе политическия съвет на коалиция ГЕРБ – Обединени патриоти. Същите те са ме задължили да бъда вицепремиер. Аз съм на тази служба не по свое предпочитание, такова беше решението на съдружния съвет”, разяснява Симеонов.

„ Става въпрос за мнението главно на трима души – Бойко Борисов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров. Когато те изискат оставката ми, аз ще я подам по политически причини”, акцентира той.

„ Протестите на Българска социалистическа партия не ме тормозят. Нормално е политическа опозиционна мощ да желае оставка. Да си ги събират, да ги карат с автобуси от другите градове”, акцентира той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР