Не виждам причина за конституционна криза. Това заяви премиерът в

...
Не виждам причина за конституционна криза. Това заяви премиерът в
Коментари Харесай

Николай Денков не иска да се предпоставя конституционна криза

Не виждам причина за конституционна рецесия . Това съобщи министър председателят в оставка Николай Денков след срещата при Румен Радев . Държавният глава предизвести втората политически мощ за това, като посочи точно тяхната отговорност поради измененията в Конституцията, които прокараха. Денков не желае да се предпоставя конституционна рецесия. Другият вид бил постоянното държавно управление да остане до избора на идващото. Това препоръчвала и Венецианската комисия.

Нормално било да има компликации по новата процедура за назначение на длъжностен кабинет. Не е наша работа да харесваме или да не харесваме служебното държавно управление, посочи още министър председателят. Той чака развиване на сюжета по оставката на заместник-омбудсмана.

Николай Денков настоя да се изпълнят наредбите на Конституцията, съгласно него.

Попитан за другото предизвестие на президента след оставката на зам.-омбудсмана тази заран като единственото равноотдалечено политическо лице за длъжностен министър председател, Денков открои, че точно това е притеснителното, че в регулаторите има политически оцветени лица. Именно по тази причина искахме и да създадем държавно управление, показа още Денков. В миналите 10 месеца се работело по промените.

Най-доброто е изборите да са 2 в 1, повтори мнението и настояването на Кирил Петков, Николай Денков.

Атанас Атанасов пък заяви пред медиите, че съдът е възстановил работата на Евролаб на " Капитан Андреево ". Това била новата власт, по думите му.

Припомняме, че по време на консултациите, Румен Радев не пропусна да упрекне ПП-ДБ, че са оставили президентската институция с вързани ръце, по отношение на избора на претендент за длъжностен министър председател, поради измененията в Конституцията. 

Той предизвести ПП-ДБ, че поради това идващото служебно държавно управление може да не е в тяхан изгода. 
 Румен Радев предизвести ПП/ДБ за повторно: Не се изненадвайте
Румен Радев предизвести ПП/ДБ за повторно: Не се изненадвайте

Акад. Николай Денков върна втория мандат веднага
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР