Не трябва да се примиряваш с посредственото. Не трябва да

...
Не трябва да се примиряваш с посредственото. Не трябва да
Коментари Харесай

И не прави безсмислени, евтини компромиси

Не би трябвало да се примиряваш с посредственото . Не би трябвало да избираш каквото и да е.

Не би трябвало да правиш безсмислени взаимни отстъпки, тъй като пътят обратно след това постоянно е неосъществим. Защото пораженческото мислене не прости.

Не би трябвало да се отказваш да търсиш вярното, това, което си заслужава, което е на равнище и което си коства жертвите и напъните!

Най-лесно е да спреш, да се предадеш. Трудното е да продължиш напред, макар болката , макар мостовете, които рухват.

Трудното е да продължаваш да виждаш слънцето през облаците, тогава, когато бурята вършее. Трудно е, само че не е невероятно, не е непреодолимо, тъй като непреодолимо е единствено дистанцията сред през днешния ден и през вчерашния ден.

А през днешния ден към момента имаш времето на своя страна. Днес още не е късно да се бориш и да продължиш. Днес имаш всички сили, даже да не ти наподобява по този начин. Днес би трябвало да устоиш и да намериш аргументи да се усмихнеш още веднъж.

Каквото и да ти приказват, както и да те спъват, значение имат единствено сърцата, които те поддържат и обичат абсолютно. Мисли за това и не спирай да мечтаеш ! Мисли за това и не спирай да дерзаеш!

И не прави безсмислени, евтини взаимни отстъпки! Не спирай тъкмо в този момент, когато може би си на крачка от сбъдването . Колкото и да е мъчно!

Неизвестен създател

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР