Не трябва да се правят реформи, за да може едни

...
Не трябва да се правят реформи, за да може едни
Коментари Харесай

Евродепутатът Андрей Ковачев остро за новата власт: Закъсняха с Плана за възстановяване, другите вече работят със свежи пари! Реформите не са се сменят едни хора с други

Не би трябвало да се вършат промени, с цел да може едни да бъдат заменени с други – без да се гледа в интереса на жителите.Това сподели пред радио „ Фокус “ Андрей Ковачев, началник на българската делегация и заместник-председател на групата на ЕНП в Европейския парламент, по отношение на чуването на премиера и основния прокурор, след декларираната позиция по украинската рецесия, след проблема със Северна Македония.

„ Надявам се да се огледа най-сетне държавнически, без значение от кого – ръководещи или съпротива, и работата да бъде единствено в полза на жителите. Смятам, че това е естествена част от демократичния развой. Ако има промени, каквито несъмнено ще има, те би трябвало да бъдат признати и разисквани от всички преди този момент “, сподели още той.

По думите му към момента няма отзив от чуването пред по-голямата част от Екологичен потенциал.

„ Хубаво е, че имаше опция непосредствено и министър-председателят, и основният прокурор, да изкажат своите позиции и да обменят мнение с сътрудниците. За страдание, тази среща е закрита и единствено членовете на тази Комисия имат опция да чуят, какво тъкмо се е говорило. Нашите мнения могат да бъдат единствено въз основа единствено на това, което министър-председателят и основният прокурор споделиха след срещата “, изясни Андрей Ковачев.

„ Ще забележим утвърждението на Плана за възобновяване и резистентност. Това е извънредно значимо за България. За страдание, извънредно доста закъсня и служебните държавни управления, и това последното, в точния момент да внесат този План, с цел да може България да се възползва от заплащането, което беше преди 31 декември 2021 година Повечето от другите страни получиха свежи пари, с които могат да работят. България не ги получи. Надяваме се този План, който са представители, ще бъде предпазен и утвърден, с цел да може да действа в интерес на българската стопанска система “, разяснява той.

„ Ако сме пълновръстен член на Европейски Съюз и съблюдаваме всички правила, участваме във всички съвещания на другите институции, то няма проблем и българските представители да вземат участие в такива срещи. Основното е, не каква е била срещата в Брюксел, а това по какъв начин се отразява върху възприятието за правдивост във всеки един от нас като жители, да сме задоволително предпазени и да няма риск от вмешателство, което да пречи за приемането на правдивост, в случай че се стигне до такава потребност “, сподели още евродепутатът.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР