Не трябва да има притеснения за спрените газови доставки, защото

...
Не трябва да има притеснения за спрените газови доставки, защото
Коментари Харесай

Настимир Ананиев, ПП: Нямам притеснения за спрените доставки, правителството е подготвило алтернатива

Не би трябвало да има терзания за спрените газови доставки, тъй като от няколко месеца се работи по този проблем и държавното управление е подготвило опция. Това съобщи в " Денят стартира " депутатът Настимир Ананиев от ПГ на " Продължаваме промяната ".

Той дефинира прекъсването на доставките като опит за посегателство на суверенитета на България, само че съгласно него, това ще има мощен консолидационен резултат за цяла Европа.

Според Настимир Ананиев неочакваното преустановяване на доставките значи, че договорът на България с " Газпром " е слаб. Той прикани за заблуждение под наказателна отговорност на тези, които са положили автограф под него.

" Ако някой приключва контракт, този контракт значи е слаб. Ако някой може да приключи контракт без последици това мощен контракт ли е? Кой е правил този контракт - Бойко Борисов. Защо 12 години нямаме интерконектор с Гърция - кой е виновен за това? Цената я заплаща целия български народ, тъй като това е наследството на ГЕРБ. Когато си оставил една страна според без диверсификация, би трябвало да се заплати цена. Сега ние ще платим цената на ГЕРБ. " - сподели Ананиев.

Той разяснява, че се надява Народното събрание да даде мандат на държавното управление за даване на оръжие за Украйна още идната седмица - на първото си съвещание след ваканцията. Оттам нататък държавното управление ще реши дали да продаде или да подари оръжие и муниции на Киев. Според Ананиев е обикновено България да продаде оръжие на Украйна.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР